reklama
Jak ja podziwiam dziewczyny z maluchem na ramieniu i drugim w brzuchu... Ja mam 32 lata(33 rocznikowo) i jedyne co całe zycie sie zajmowałam to soba - maz tez sie zajmuje mna ... Tak samo w ciazy jest, a druga? Jak ja go ogarne? Dziecko i siebie ?ehhhhh pierw musze przetrwać do porodu
Jak pomyslałam ze nie pojde na moj ulubiony Wydział Remontowy conajmniej do stycznia zeby sobie potańczyć ... Super nie ? Jedyne o czym mysli przyszła matka to, kiedy bede mgła isc na imprezę wypić piwo i potańczyć ... Ehhh mam nadzieje ze te całe instynkty sie włącza niedługo
Jak pomyslałam ze nie pojde na moj ulubiony Wydział Remontowy conajmniej do stycznia zeby sobie potańczyć ... Super nie ? Jedyne o czym mysli przyszła matka to, kiedy bede mgła isc na imprezę wypić piwo i potańczyć ... Ehhh mam nadzieje ze te całe instynkty sie włącza niedługo
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Limone a ja tez poprosze iga.zumba@gmail.com ja dopiero co skonczylam pracowac! Ale mnie boli kregoslup! Nie wiem czy to ze wzgledu na pozycje siedzaca w pracy, bo na tym fotelu Siedze wbita 12 godzin dziennie i sie Nie ruszam czy to przez ciaze! Maskara! Jak najszybciej chce pilates i basen! Wczoraj powiedzielismy na moje silowni i ciazy i super zareagowali, Beda na mnie czekac i zawsze bede miala moje kursy i miejsce Jak tylko bede w stanie wrocic i Kazali mi wybrac kogo chce na zastepstwo! Ja chyba jutro bede miala wyniki biochemii Ale pewnie dopiero e piatek lub w nastepnym tygodniu wbije sie do gine zeby je unowic bo mam slub w czwartek wiec caly dzien mi odpada! Jeszcze Nie wiem w co sie wbije, sprobuje w ta sama ci byla. Ostatnio bo taka wygodna i dluga i sandaly sie ukryja pod nia bo obcasow nawet Nie sprobuje wlozyc! Co do stanikow to ja z tych co dokad maja piersi to uwolnily sutka, stanik mialam tylko raz na maturze pod biala koszula i mi starczy! Milego wieczoru! I dobrego samopoczucie! Innabajka ile mierzyla dzis Teoja dzidzia? Kiedy kolejna wizyta?
Kupiłam dwa jeden tski zwykły a drugi soft i chyba polecę po jeszcze jeden soft jutro w pracy bedzie testowanie czy sie nie uduszę bo powaznie... Niby az tsk nie urosły tylko troche i w obwodzie tez jeszcze drastycznych zmian nie ma ale jak ubiore na chwile mam wrażenie ze sie dusze ....
Oj tez tak mam stad te sportowe.. Okropne uczucie te dusznosci! A co do planow mi tez ciezko bylo pogodzic sie z tym z ilu rzeczy musze zrezygnowac ale staram sie juz o tym nie myslec tylko o maludach i pomaga
Dobra Juti przyznaj sie ktora kapela
Ja miałam dwa ktore mi przepadły teraz, Offspring i to jubileuszowy albumu Smash i Metallicy we wrześniu .. Te dwa planowałam - ale pewnie metallica przyjedzie niedługo bo sa tak kosmiczne ceny biletów ze im sie opłaca hahah sa co rok
Ja to wszystko wiem ze to warto - Ocxywiscie ale wiecie, człowiek to by chciał 30 srok za ogon chwycić
Ja miałam dwa ktore mi przepadły teraz, Offspring i to jubileuszowy albumu Smash i Metallicy we wrześniu .. Te dwa planowałam - ale pewnie metallica przyjedzie niedługo bo sa tak kosmiczne ceny biletów ze im sie opłaca hahah sa co rok
Ja to wszystko wiem ze to warto - Ocxywiscie ale wiecie, człowiek to by chciał 30 srok za ogon chwycić
reklama
SeeYou
Fanka BB :)
emenems - ja w pierwszej ciazy mialam to samo,do tego kompletnie tej calej ciazy nie czulam,nie mowilam do brzucha,nie glaskalam..chociaz ciaza nie byla wpadką!! moze tez to,ze wiekszosc znajomych bezdzietna,sami imprezowicze. tzn to bylo 2 lata temu i troche sie zmienilo od tej pory...
ale mnie ssie głód
co do muzyki to ja wole calkiem inny typ i dobrze,ludzie musza byc rozni hahah
ale mnie ssie głód
co do muzyki to ja wole calkiem inny typ i dobrze,ludzie musza byc rozni hahah