reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

ulicha na pocieszenie napiszę że u mnie w drugiej było to samo na szczęście to z czsem przejdzie lub sfolguję

reklama
Jak ja podziwiam dziewczyny z maluchem na ramieniu i drugim w brzuchu... Ja mam 32 lata(33 rocznikowo) i jedyne co całe zycie sie zajmowałam to soba - maz tez sie zajmuje mna ... Tak samo w ciazy jest, a druga? Jak ja go ogarne? Dziecko i siebie ?ehhhhh pierw musze przetrwać do porodu :D

Jak pomyslałam ze nie pojde na moj ulubiony Wydział Remontowy conajmniej do stycznia zeby sobie potańczyć ... Super nie ? Jedyne o czym mysli przyszła matka to, kiedy bede mgła isc na imprezę wypić piwo i potańczyć ... Ehhh mam nadzieje ze te całe instynkty sie włącza niedługo

Limone a ja tez poprosze iga.zumba@gmail.com ja dopiero co skonczylam pracowac! Ale mnie boli kregoslup! Nie wiem czy to ze wzgledu na pozycje siedzaca w pracy, bo na tym fotelu Siedze wbita 12 godzin dziennie i sie Nie ruszam czy to przez ciaze! Maskara! Jak najszybciej chce pilates i basen! Wczoraj powiedzielismy na moje silowni i ciazy i super zareagowali, Beda na mnie czekac i zawsze bede miala moje kursy i miejsce Jak tylko bede w stanie wrocic i Kazali mi wybrac kogo chce na zastepstwo! Ja chyba jutro bede miala wyniki biochemii Ale pewnie dopiero e piatek lub w nastepnym tygodniu wbije sie do gine zeby je unowic bo mam slub w czwartek wiec caly dzien mi odpada! Jeszcze Nie wiem w co sie wbije, sprobuje w ta sama ci byla. Ostatnio bo taka wygodna i dluga i sandaly sie ukryja pod nia bo obcasow nawet Nie sprobuje wlozyc! Co do stanikow to ja z tych co dokad maja piersi to uwolnily sutka, stanik mialam tylko raz na maturze pod biala koszula i mi starczy! Milego wieczoru! I dobrego samopoczucie! Innabajka ile mierzyla dzis Teoja dzidzia? Kiedy kolejna wizyta?

Emenems dla mnie to też nowość. Ja 16 stycznia 2016 planowałam być na koncercie jednej z moich ulubionych kapel metalowych- będą dopiero 2 raz w PL. A będę na porodówce albo w jej okolicach. ;-)

Kupiłam dwa jeden tski zwykły a drugi soft i chyba polecę po jeszcze jeden soft :) jutro w pracy bedzie testowanie czy sie nie uduszę bo powaznie... Niby az tsk nie urosły tylko troche i w obwodzie tez jeszcze drastycznych zmian nie ma ale jak ubiore na chwile mam wrażenie ze sie dusze ....

Oj tez tak mam stad te sportowe.. Okropne uczucie te dusznosci! A co do planow mi tez ciezko bylo pogodzic sie z tym z ilu rzeczy musze zrezygnowac ale staram sie juz o tym nie myslec tylko o maludach i pomaga :)

Dobra Juti przyznaj sie ktora kapela :D
Ja miałam dwa ktore mi przepadły teraz, Offspring i to jubileuszowy albumu Smash i Metallicy we wrześniu .. Te dwa planowałam - ale pewnie metallica przyjedzie niedługo bo sa tak kosmiczne ceny biletów ze im sie opłaca hahah sa co rok :D
Ja to wszystko wiem ze to warto - Ocxywiscie ale wiecie, człowiek to by chciał 30 srok za ogon chwycić :)

reklama
emenems - ja w pierwszej ciazy mialam to samo,do tego kompletnie tej calej ciazy nie czulam,nie mowilam do brzucha,nie glaskalam..chociaz ciaza nie byla wpadką!! moze tez to,ze wiekszosc znajomych bezdzietna,sami imprezowicze. tzn to bylo 2 lata temu i troche sie zmienilo od tej pory...
ale mnie ssie głód:D
co do muzyki to ja wole calkiem inny typ :) i dobrze,ludzie musza byc rozni hahah

Do góry