reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1434129056.920687.jpg

Wołowina sos żurawinowy cebulka pomidorek roszponka ( lepiej rucola) i ogóreczek :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434129056.920687.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434129056.920687.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Bylam, ciaza wg usg jest tydzien mlodsza, 5 tydz i 5 dzien, jest duze ladne cialko zolte, pecherzyk tez, widzial miejsce gdzie jego zdaniem tworzy sie zarodek. Serducha brak, kazal przyjsc za 2 tyg, mowi, ze ma slaby sprzet i ze na swoim moze zobaczylby wiecej. Ogolnie pow, ze ciaza jest i musimy poczekac i zebym sie wogole nie przejmowala. Ja dla swojego spokoju pojde w tym tyg do drugiej przychodni, gdzie w tamtej ciazy bylam na poczatku, bo maja dobry sprzet

Ja też po wizycie, wszystko super, serduszko pięknie bije, 8t2d, kilka dni różnicy, bo tamten lekarz liczył wg usg ale teraz to się liczy, bo już zostaję u tej ginekolog, kolejna wizyta za 2 tygodnie już na nfz :)
madziolina, racja, też bym tak zrobiła, daj znać.

Hahahah to niezłe :) Ostróda mi sie kojarzy z pierwszym wyjazdem z mezem i z pierwszym sexem :D w Ostródzie bylismy heheeh

To baw sie dobrze !!

green zazdrodszcze :) ja tez je kocham!! ale calkiem inna strona polski:(

emenems- wez nie rób smaka takimi kanapkami :p wyglada mega smacznie!

Haha mi się z tym kojarzy właśnie morze i to miejsce w które jade ;) spontany są najlepsze ;) miłego weekendu dziewczyny dla Was i Waszych fasolek!;)

reklama
Do góry