reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dzis dzien odpoczynku psychicznego od pilnowania sie :) był biały chamski rogalik:D był kawałek ciacha, był wafelek i kanpka z dzemem :) enn uwielbiam soboty- od jutra znowu pilnowanko:D

Emenens chyba tez zaczne się "pilnować" od poniedziałku ;-)

Na zdrowie dziewczyny ....

Kurcze jak jakas psycholka przejzalam chyba w necie wszystko co i jak nt. Wczesnej ciąży,objawów itp .
W pierwszej ciąży jakieś to bylo prostsze ;-)

No ja probuje chociaz wage utrzymać bo figury nie da rady jak cwicze... Wyczytałam ze w pierwszym trynestrze sie nie tyje wiec tak kombinuje by zdrowo jesc i wszystko dostarczyć i nie tyć :D
Czy to były rożki truskawkowe? Takowy po głowie mi chodzi.

A ogolnie nakupowalalm sobie trzy miesiace temu na przecenach na zalando spodenek i ciuchow letnich bo rok temu nie przygotowana na lato bylam i dupa - rok beda kolejny czekac.
Dobrze ze rodzimy w styczniu to do czerwca bedxiemy sexy mamuśki :D

Anula - witaj w moim swiecie, cztery lata co miesiac to robiłam. Jestes w 120% normalna :)

Emenens a to mnie pocieszylas ;-) mógłby ten czas szybciej mijac .... cos zakuje cos strzyknie a ja juz .... nawet oszczedzam się jak emerytka ;-) takze wszystkie posty obcykane ;-)

Co do wagi będzie dobrze .... noo ja tez szmatek nakupowalam mam nadzieje ze co nieco wcisne bo inaczej pozostanie mi cieszyc oko .... ;-)

reklama
Do góry