reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Emenens chyba tez zaczne się "pilnować" od poniedziałku ;-)
Na zdrowie dziewczyny ....
Kurcze jak jakas psycholka przejzalam chyba w necie wszystko co i jak nt. Wczesnej ciąży,objawów itp .
W pierwszej ciąży jakieś to bylo prostsze ;-)
Na zdrowie dziewczyny ....
Kurcze jak jakas psycholka przejzalam chyba w necie wszystko co i jak nt. Wczesnej ciąży,objawów itp .
W pierwszej ciąży jakieś to bylo prostsze ;-)
No ja probuje chociaz wage utrzymać bo figury nie da rady jak cwicze... Wyczytałam ze w pierwszym trynestrze sie nie tyje wiec tak kombinuje by zdrowo jesc i wszystko dostarczyć i nie tyć
Czy to były rożki truskawkowe? Takowy po głowie mi chodzi.
A ogolnie nakupowalalm sobie trzy miesiace temu na przecenach na zalando spodenek i ciuchow letnich bo rok temu nie przygotowana na lato bylam i dupa - rok beda kolejny czekac.
Dobrze ze rodzimy w styczniu to do czerwca bedxiemy sexy mamuśki
Czy to były rożki truskawkowe? Takowy po głowie mi chodzi.
A ogolnie nakupowalalm sobie trzy miesiace temu na przecenach na zalando spodenek i ciuchow letnich bo rok temu nie przygotowana na lato bylam i dupa - rok beda kolejny czekac.
Dobrze ze rodzimy w styczniu to do czerwca bedxiemy sexy mamuśki
anula88
Emenens a to mnie pocieszylas ;-) mógłby ten czas szybciej mijac .... cos zakuje cos strzyknie a ja juz .... nawet oszczedzam się jak emerytka ;-) takze wszystkie posty obcykane ;-)
Co do wagi będzie dobrze .... noo ja tez szmatek nakupowalam mam nadzieje ze co nieco wcisne bo inaczej pozostanie mi cieszyc oko .... ;-)
Co do wagi będzie dobrze .... noo ja tez szmatek nakupowalam mam nadzieje ze co nieco wcisne bo inaczej pozostanie mi cieszyc oko .... ;-)
reklama
anula88
Gratuluję i ja ;-) mamy nadzieję że zostaniesz z nami ;-)Czesc dziewczyny mi tez sie w koncu udalo po prawie 3 latach starania [emoji2][emoji2][emoji2][emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323]