reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
W pierwszym trymestrze było książkowo (senność, opuchlizna, zmienność nastrojów- dzięki Bogu bez nudności) Teraz w II trymestrze zmiana niesamowita - czuję się bardzo dobrze, tryskam energią i nie mam nabrzmiałego ciała, piersi nie są już takie tkliwe i bolące (mam nadzieję, że to tak mam być) !

Tez mam problem z obsługa siebie najgorzej z przewracaniem z boku na bok w łożku hehe tak podskakuje :) Witaj Adrianna i gratuluje - znasz już płeć dzidziusia?

Juti777 w poprzedniej ciąży problem był nie powiem :) brzuch miałam na 6 miesiąc ale jakoś dawałam rade, choć kiedyś małżowi powiedziałam żeby mnie ogolił to się chłop zaczął nerwowo śmiać, bo się bał ze mnie zatnie :) koniec końców dzień przed porodem sama się jeszcze ogoliłam, pazurki musiałam malować bezbarwnym lakierem bo innym nie było wolno :( dałam radę, teraz nie wiem hak to będzie bo już powoli robi mi się brzusio wcześniej pojawił się dopiero po 6 miesiącu :)

Adrianna ja tez teraz sie duzo lepeiej czuje w pierwszym trymestrze dochodził ogromny stress czy sie utrzyma ...:)

Moj brzuch jest jakis dziwny bo ja dalej usypiam na brzuchu jeszcze nie przeszkadza .. Mam nadzieje ze maluch nie ma mi tego za zle - troche na brzuchu troche na boczku :D

witaj Adrianna :)
co do brzuszka to ja muszę usypiać na plecach albo na boczkach :) na plecach nie za długo mogę leżeć bo potem kręgosłup się odzywa :(
dziś jakoś jestem senna ... chyba przez pogodę bo takie zachmurzone niebo .. czuje się wyspana, ale siedze i ziewam ... nie wiem czy nie wezmę przykładu z mojej kociczki i nie pójdę w kimę jeszcze :-D

reklama
Dziewczyny czy Wam też codziennie leci krew z nosa ?? noszzzzz tak mnie to denerwuje .. cały czas z chusteczką latam bo nos pełny nie dość że katar to jeszcze krew :eek: słyszałam że to normalne w ciąży - ale nie da się tego pozbyć chociaż jakoś zatamować ?? :baffled:

Do góry