reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzwonili przed chwila ze za 2h.. Brak mi słów już nie mam nerwów a mój Maz ma jeszcze do mnie pretensje o co mi chodzi i czemu mam z tym problem.. Ehh...

No czemu masz? Beda o 22 zmęczeni pokrzywdzeni trzeba bedzie pouslugiwac bo ty cały dzien s domu nic nie robisz a oni z trasy i takie emocje ... Oddaj im sypialnie idz do kuchni spac niewdziecznico:D

reklama
Hmm... u nas dzis dzien lenia .. wczoraj wieczorem maz 38 ` i ból gardła ... masakra ....
Mnie też cos gardlo drapie ... czy moge strepsils wziąść czy nie ryzykować ??

Hmm... u nas dzis dzien lenia .. wczoraj wieczorem maz 38 ` i ból gardła ... masakra ....
Mnie też cos gardlo drapie ... czy moge strepsils wziąść czy nie ryzykować ??

O nie steepsils na pewno nie :D

Isla moose np mozna w ciazy - spytaj w aptece co dla ciężarnej :)

Ulicha zdrowka dla Olina, sil dla Ciebie. mój Olo przeszedl rozyczke kiedy bylam na poczatku ciazy. a Ty masz przeciwciała w razie wu?

Najgorsze jest to że nie wiem, do mamy nie mam zamarł dzwonić, jutro jadę zrobić badania na różyczkę i w razie tego dziadostwa będę się domagać jakiegoś antybiotyku czy przeciwciał :( Olin jet wysyłany na plecach brzuchu, twarzy i stopach :(

Najgorsze jest to że nie wiem, do mamy nie mam zamarł dzwonić, jutro jadę zrobić badania na różyczkę i w razie tego dziadostwa będę się domagać jakiegoś antybiotyku czy przeciwciał :( Olin jet wysyłany na plecach brzuchu, twarzy i stopach :(

Nie miałaś robionych na pierwszej wizycie ??

reklama
pyscek tak isle można alee dla mnie ona za delikatna jest :( niedawno jadłam *spam* tak jak ten syrop z czosnkiem tyło tabletki. . takie w miarę ok :)

Do góry