reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzwonili przed chwila ze za 2h.. Brak mi słów już nie mam nerwów a mój Maz ma jeszcze do mnie pretensje o co mi chodzi i czemu mam z tym problem.. Ehh...

No czemu masz? Beda o 22 zmęczeni pokrzywdzeni trzeba bedzie pouslugiwac bo ty cały dzien s domu nic nie robisz a oni z trasy i takie emocje ... Oddaj im sypialnie idz do kuchni spac niewdziecznico:D

reklama
Hmm... u nas dzis dzien lenia .. wczoraj wieczorem maz 38 ` i ból gardła ... masakra ....
Mnie też cos gardlo drapie ... czy moge strepsils wziąść czy nie ryzykować ??

Hmm... u nas dzis dzien lenia .. wczoraj wieczorem maz 38 ` i ból gardła ... masakra ....
Mnie też cos gardlo drapie ... czy moge strepsils wziąść czy nie ryzykować ??

O nie steepsils na pewno nie :D

Isla moose np mozna w ciazy - spytaj w aptece co dla ciężarnej :)

Ulicha zdrowka dla Olina, sil dla Ciebie. mój Olo przeszedl rozyczke kiedy bylam na poczatku ciazy. a Ty masz przeciwciała w razie wu?

Najgorsze jest to że nie wiem, do mamy nie mam zamarł dzwonić, jutro jadę zrobić badania na różyczkę i w razie tego dziadostwa będę się domagać jakiegoś antybiotyku czy przeciwciał :( Olin jet wysyłany na plecach brzuchu, twarzy i stopach :(

Najgorsze jest to że nie wiem, do mamy nie mam zamarł dzwonić, jutro jadę zrobić badania na różyczkę i w razie tego dziadostwa będę się domagać jakiegoś antybiotyku czy przeciwciał :( Olin jet wysyłany na plecach brzuchu, twarzy i stopach :(

Nie miałaś robionych na pierwszej wizycie ??

reklama
pyscek tak isle można alee dla mnie ona za delikatna jest :( niedawno jadłam *spam* tak jak ten syrop z czosnkiem tyło tabletki. . takie w miarę ok :)

Do góry