reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzisiaj slabo mi bylo znowu, zawsze jak robie obiad to mi sie strasznie slabo robi zwlaszcza w momencie w ktorym cos smarze, kiedy nie moge polozyc sie lub usiasc z glowa w dol. Cos okropnego zdarza mi sie 3-4 razy tygodniowo, ale to chyba przez upaly i jak gotuje to jeszcze goracej jest :crazy:

reklama
Marcepanek- jeszcze Cię męczą mdłości? Oby jak najkrócej.
Ja też zazwyczaj oddzwaniam, ale sama mam często wyciszony i nie słyszę jak gdzieś zostawię. Taki nawyk, jak Młoda była niemowalkiem, by mi jej telefon przypadkiem nie obudził :p

xkarola- krwotoki w ciąży się zdarzają- organizm osłabiony

Sierpniowa- jakoś sobie radzimy z upałami. Najgorzej w sypialni, bo na poddaszu, obok balkonu, który mamy pod szkłem- sauna normalnie. Ale wiatrak chodzi i jest lepiej, chociaż wczoraj 28 st miałam. W salonie mam przyjemniej, 25
Wczoraj pół dnia na działce siedziałam i chłodziłam się chwilami w basenie. Dzisiaj już wiaterek i dzień przyjemniejszy
No to świetnie, a na płeć jeszcze przyjdzie czas :p

Juti- ale super. I świetnie, ze wyniki dobre :)

green- hahaha dobre. A ja jestem ciekawa gdzie mój termometr do wody się zapodział.

mysiaka- podziwiam, jak Ty dajesz radę?

Angelika- u Was to w ogóle upały. Mi na szczęście dzisiaj mąż obiad robił

Poprawiłam sobie humor zakupami :) Pojechaliśmy do Poznania, niby nic sobie nie kupiłam, a jak na koniec weszłam do jeszcze jednego sklepu tak z pełną siatą wyszłam :p Kupiłam m.in. dresy (a mówiłam że nie kupię :p) i szorty na gumce, bo jednak lato jeszcze trochę potrwa :)

Hej wszystkim długo mnie nie było coś mi szwankował net i nie mogłam nic odpisać widzę że już za wami badania prenatalne ja mam 20 lipca usg plus krew z ręki.Gin mówiła mi że to ważne badanie jest jak byłam w ciąży z młodym to nie pobierali mi tej krwi...u nas upały na maksa tak jak u was pozdrawiam wszystkich.

Hej ja juz po porannych zrzutach, jem sniadanie i lece do miasta ;-)
Co do krwotokow, krwawien ja mam czesto lekkie z nosa, a teraz doszly tez dziasla ;-/
Milego dnia grubaski ;-) !

U mnie znów gorąco. Mały od 2:00 jęczał i tak do 5:00. Rano wstał z katarem i kaszlem. Mnie nadal dusi niemiłosiernie. Czekam na ochłodzenie jak na zbawienie.

My na 18 mamy badania i cos slabo spalismy, chyba troche mamy stresa :D

Wczoraj mialam katastrofe zywieniowa, jadlam wszystko... a powiem ze brzuch rosnie i rosnie. Dzis juz do pracy mam zdrowy prowiant bo jak tak dalej pojdzie to przytyje 20 kg i maz wezmie ze mna rozwod :D

Mysiaka92, masz partnera, rodzine zeby Cie wspierali? Umowa zlecenie to zło, ja pare miesiecy temu wywalczylam z szefem umowe o prace na rok

reklama
Simka- jakos daje rade, chowam sie w cieniu.

Innabajka- staram sobie wmowic ze ciaza to nie choroba a jak wracam do domu to sie poprostu klade badz pisze moja glupia prace inzynierska. Mam, narzeczony juz sie na mnie denerwuje ze do pracy jeszcze chodze codziennie i w weekendy, kaze mi juz sie zwolnic, ale nie lubie byc uzalezniona finansowo od kogos. Ja u siebie niestety nie wywalcze bo moj szef to totalny palant

Do góry