reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

emenems tak to wygląda
Beta-HCGbeta-HCG4632,00mIU/ml kobiety (przed menopauzą, nie będące w ciąży): =< 1 mIU/ml
kobiety (po menopauzie) : =< 7 mIU/ml

Kobiety w ciąży:
3 tydz: 5,8 – 71,2 mIU/ml
4 tydz: 9,5 – 750
5 tydz: 217 – 7138
6 tydz: 158 – 31795
7 tydz: 3697 – 163563
8 tydz: 32065 – 149571
9 tydz: 63803 – 151410
10 tydz: 46509 – 186977
12 tydz: 27832 – 210612
14 tydz: 13950 – 62530
15 tydz: 12039 – 70971
16 tydz: 9040 – 56451
17 tydz: 8175 – 55868
18 tydz: 8099 - 58176Badanie wykonano testem firmy Roche metodą elektrochemiluminescencji na aparacie Cobas

reklama
Hej, Iwonn strasznie mi przykro. Bardzo Ci współczuje.
Chciejka gratuluje bety.
Tutki piękny napój!
Ja dziś wróciłam do pracy i o 13 zapraszam na ciasto i mowię dobra nowinę ( jak byłam na zwolnieniu to się cwaniaki domyślili!). Nie sądziłam, ze będę się tym stresować:)
Odnośnie tematu coli, to uwielbiam od czasu do czasu, a już szczegolnie na kaca, kupić sobie puszeczkę i wypić taka mocno zgazowana!
Kiedyś wkręciłam sobie zdrowe odżywianie, ale po paru miesiącach zauważyłam, ze za bardzo mnie to stresuje, ciagle obawiałam się ze coś jest niezdrowe, ze sałata jest sztuczna z wody, ze warzywa w warzywniaku są i tak pryskanie, ze wołowina jest droga i mało kto ja kupuje wiec jest szpikowana itp. Chyba mam za słabe nerwy na to wiec odpuściłam, ale Emenems podziwiam:)

Nie no zdrowe odżywianie w granicach zdrowego rozsądku i możliwości! Wy w Polsce i tsk macie zdecydowanie łatwiejszy dostęp do takich produktów niz ja tutaj. Dzis rano jeszcze kolezanka mieszkająca 50 km ode mnie wysłała zdjecie samochodu ośnieżonego hahahahaha
Wiec my tu mamy słabe warunki na własne ogródki przydomowe.
Ja to akurat lubie, nie lubie marnować kalorii czy np zamiast szklanki coli wole kawałek ciasta :D

Ja mieszkam na wsi, więc swoje warzywa to podstawa. W tym roku postawiliśmy tunel foliowy, pomidorki , ogórki i papryka już rosną. No i cala reszta w ogrodzie, ogórki, marchew, fasolka itp itd. Owoce również, swoje truskawki, maliny, winogrona, gruszki, jabłka. ..Ale to nie znaczy, że jemy tylko zdrowo:).Cole pije sporadycznie, ale moje dziecko, nie jest nauczone pić gazowane napoje. Nienawidzi ich, nawet wodę gazowana wypluwa :-D..

reklama
Do góry