reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nom, macie racje tylko ze jak zabieram butelkę to od razu jest ryk wielki i to taki ze łzami. Raz się tak przejadl ze całą podłogę zarzygal przy odbiciu i poszedł spać uśmiechnięty i zadowolony. Myślałam ze zawału dostanę, na szczęście już się to nie powtorzylo. Oby minęło jak najszybciej[emoji5]

Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Inis nie mam nic pod ręką, ale widzę że dziewczyny wrzuciły Hafiję - jej blog to zawsze rzetelne źródło informacji.

Antek kąpać się lubi, ale pięć minut, potem mu się zaczyna nudzić i koniecznie musi wyjść.

Beti wszystko jest możliwe. Ulać się może każdemu i w każdym wieku. Nie ma zasady.

Karolaska mleko jest słodkie? O ja amatorka nigdy nie próbowałam ;-)

Tusiaczek ja sprawdzałam bo to mm hehe, z ciekawości czy to się da w ogóle pić :D jak mleko z kartonu rozpiszczone z wodą, ale to bez laktozy ono ma taki dziwny posmak słodkawy. Na piersi odciągane to mi się zdażyło odruchowo, jakoś się zamyśliłam i zamiast kawy z kubka poleciała butelka do buzi, ale mnie ładnie przekręciło wtedy :D też słodkawe, ale dziwaczne bardzo... brrr...

Mój starszak był na piersi a po czwartym miesiącu na Pepti. To mleko tak śmierdziało, że ostatnią rzeczą była dla mnie chęć spróbowania go. Teraz Boski jest wyłącznie na piersi, butelki nie toleruje, ja nie odciągam. Od jakichś dwóch miesięcy nawet nie wiem jak moje mleko wygląda ;-)

Moja mała też bardzo rzadko ulewała i do tej pory już w ogole a tu ostatnio jej sie zdarza, widac taki okres;)
Ja probowałam swojego mleka tak z ciekawości co podaje dziecku i mi smakowało:p

Moje dziecko tak zmeczone wczoraj padło że bez kolacji poszła spac i pierwszy raz od dawna zaliczyliśmy pobudke o 1:rolleyes2:

reklama
Beti nie narzekaj - moje od urodzenia ulewki, Oli do prawie roku ;) pranie od metra jest ale już coraz mniej Michał ulewa z wagi nie traci także no żyć będziemy ;)

Michał nowa ksywka - Cum Cum ;) od dzisiaj mamy także słonia Zbigniewa ;) byliśmy 2 godziny w galerii i mały zasnął gdzieś z pół godziny temu i śpi nadal :) ale taki biedak jest wczoraj spał mi na ręku i płakał przez sen :(

Mleko z piersi słodkie jest odważylam się spróbować ;) ponadto ma jakiś składnik ale nie pamiętam nazwy który sprawia że matka i dziecko są senni po karmieniu hahahaha to chyba nie ja i mój syn

Tusia a bursztyny na wszelkie bóle - znasz ten patent? :D

Do góry