reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nie urodziłam.Coś się Leo nie spieszy.Byłam dzisiaj na ktg to jeden skurcz na 60.W czwartek znowu na ktg jak nie urodzę.Eh nie chcę wywoływania porodu.

reklama
Antena to kciuki trzymam a u ciebie chłopak czy dziewczyna? Bo mój M stwierdził,że może dziewczyna skoro się nie śpieszy.
Dziewczyny czy wasze dzieci po urodzeniu są aktywne wtedy co w brzuchu?Bo mój najbardziej szaleje od 21 do 23.

Chłopak. Leon.moj zaczyna szaleństwa o 2 w nocy kończy o 5. Dziś nie spałam nic ze strachu ze wyskoczy, pod ręką czułam strzykajace kosteczki rączek i nóżek, główkę czułam jak napiera, a skurczy zerooooo. Iwix a Ty po terminie tez?. Moja córka w brzuchu była aniołem i po urodzeniu również, także teraz sie boje co to będzie.

Ja termin miałam wczoraj,żeby było śmiesznie to mój ma być Leonardem.Więc może po prostu Leosie tak mają.W poprzedniej ciąży rodziłam 3 dni po terminie z OM ale od samego początku ciąża była młodszą na USG.A teraz wg USG miało być na 15 z OM na 17 a tu dalej nic

Mój też szaleje późnym wieczorem. Dopiero o 23.00 idzie spac ;) Dziewczyny tu intensywnie skakaly na piłce i już wszystkie sie rozdwoily. Może warto spróbować?
Ja na razie jestem grzeczna, od dziś antybiotyk, więc 7 dni niech maly jeszcze posiedzi u mamusi :)

reklama
Do góry