reklama
Mi jak czop odszedl w 1 ciąży to było tego dużo, dużo krwistej galarety, parę dni przed porodem. Teraz jak się pytalam gina czy jechać na IP gdyby odszedl Czop to powiedział ze jaknajbardziej jechać, niech sprawdza czy wszystko ok. Także ja pojadę gdyby mi czop poleciał. Zresztą teraz siedzę jak natykajacej bombę, miałam jechać na ktg profilaktycznie, póki co nie pojechałam, czekam aż coś mnie zaniepokoi, a tu cisza. Może dotrwam do 5 stycznia jak gin z urlopu wróci i pójdę na wizytę do niego coby mnie uspokoił ze wszystko Oki:-)
Ja jednak w domku, brak miejsc na patologi. Zwiekszyli mi tylko ilosc tabletek i mam kontrolnie zrobic badania za tydzien, jesli dalej beda wysokie to na oddzial.
Z tego wszystkiego to wiem chociaz ze tydzien przed terminem porodu mam sie zglosic do szpitala i zostane juz do porodu, poniewaz moga byc duze spadki cukrowe i mam byc pod kontrola.
A i bylam u hematologa, na pocieszenie zastrzyki mam brac jeszcze 3 miesiace po porodzie:/
Powiem tylko, ze jestem juz tym wszystkim zmęczona, aby do stycznia i niech ta moja kruszynka kochana wychodzi.
Juz niedlugo I odpoczniesz a na kiedy masz termin? Lepiej w domku niz w szpitalu lezec. A wyniki beda ok, trzymam kciuki!
Ja mam na 22.01, ale jesli nie bedzie juz wiecej komplikacji to moge nawet przenosic, bo owulacje mialam pozniej i synek praktycznie od poczatku jest tydzien mlodszy, a ze jest malutki to nie beda za szybkim rozwiazaniem, tylko pewnie jak bede w szpitalu to beda czesta robic usg zeby lozysko kontrolowac.
To masz czas zazdroszcze Ci. Niech siedzi w brzuszku jak najdluzej. A masz naturalny porod czy CC?
*martusia*
Fanka BB :)
Weruś jak u Ciebie sytuacja, rodzisz?
reklama