reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
no ja już jakiś czas nie umiem nawet włożyć pierścionka zareczynowego, wiec wcale nie nosze ;/

ja już nie wiem jak to liczyć, w sumie położna mi zapisuje sama te tygodnie od początku, a lekarz raz mówi tak jak położna raz tydzień wcześniej, ale dziecko rozwija się tak jak pisze położna, więc ja już nie wiem, w sumie wszystko mi jedno :) czy ktoś to potem sprawdza? nie :)

Dziewczyny waga 2400, szyjka 2,7 cm za tydz znów zmierzy i zdecyduje czy kłaść mnie do szpitala. Jak u Was te szyjki????

ja ostatnio miałam badana w 29 tygodniu i było 3.3 ale pewnie teraz już mniej, ostatnio gin badała tylko ręcznie wiec nie wiem. .. noni coś tam zaczęło jej się rozwierac ale nie mowila nic żeby leżeć czy coś. .

Beti ja nie wiem ile cm ma moją szyjka, mam badaną na każdej wizycie i lekarz mi mówi że prawidłowa i zamknięta.

Słuchaj co Ci lekarz zaleca, na pewno chce dokładnie sprawdzić ale na tym etapie to już całkiem możliwe że się skraca tymbardziej że Twój maluch już wagowo duży.

mi tez nie mierzy, tylko recznie bada i mówi, że długa i zamknięta. Waga ładna :)

aktina- a kiedy masz wizyte teraz?

reklama
aktina- kurcze to nie masz za często tych wizyt co? ja miałam tydzień temu w środe i za tydzień w środe też mam.

Do góry