reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Cześć ! Trochę mnie nie bylo a tu tyle stron ze nie ogarnę :-) Jutro usg i 21 tydz . Kiedy to zlecialo ja sie pytam :-) ???

Czy macie takie konkretne zachcianki ?? To moja kolejna ciaza i do tej pory raczej tak nie mialam a teraz .. jak wieczór nadchodzi takie ssanie na slodkie mi siw zalacza ze spac nie moge tylko kombinuje czy gdzies czegoś nie mam o czym zapomnialam :-D

Cytrynowy jogurt grecki :)

reklama
Ja przedwczoraj wieczorem robilam karpatke bo widzialam gdzies reklame i musialam ja miec.. a dzis mam ochote na herbate mietowa mam taka co sama zbieralam :) wczoraj pizza +kakao :)

To my dzisiaj poszaleliśmy i pizza hut wpadła ale na rollsiki jak zawsze są tak zajebiste ze bierzemy po talerzu przystawek hehehe i wychodzimy objedzeni :D

A mi jeszzze nic o glukozie nie mówiła :/ czasami mam wrażenie ze ta lekarka nie ogarnia moze za dużo pacjentów czy coś :D ale następna wizytę mam 28 wiec będzie musiała mi dać

Pauletahh a może reklamacja przez internet ???

Ja mam konto internetowe i spokojnie chodzę do oddziału :) choć ostatnio się wkurzyłam bo czekałam dobre 10 min i ni chu chu, kuzwa tak długo kolesia robiła a ten chyba lokatę likwidował i lasu mu nie pasowała bo w 50 miał dostać i marudził, wreszcie spostrzegłam się ze jest wpaltomat i fru załatwiłam :)

reklama
Pauletah, zapytaj :) mojemu tez glukoza wypadla z glowy.

Koty zaatakowaly mi wozek :D

Załączniki

• 1442350237487.jpg
    1442350237487.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 55
Do góry