reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1432108528.011960.jpg

Wlasnie wyjechały z pieca bułeczki czekoladowe :) hahah i tak beda stac i pachnieć kilka godzin az ostygną i je spakują ... Juz dawno sie nauczyłam nie ruszać ani na sekundę :D bo oczywiscie mozna sobie zjesc taka gorąca bułeczkę z czekolada ....
Ale zasada jest jedna - w pracy jem tylko to co przyniosłam bo inaczej po roku to bym sie wytaczala:D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432108528.011960.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432108528.011960.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 54
Witam :):)

pruska - jak dzisiaj byłąs na becie to jeszcze raz lec w piatek sprawdzić przyrost :) moja ginka tez nie kaze bety robić, taze tez nie robiłam :)

Emenems- mysle ze nie zaszkodzi usg co tydzień :) jak nie mozesz wytrzymać to jedz, a jak wytrzymasz, to czekaj do 29 :):) Jaakie buły :D ja już bym jadła :p :) ale ja to ogolnie lubie jesc :D Chociaz wczoraj to przesadziłam :D całą noc marynowała mi się golona, na dzisiaj upeke mężowi :p chociaz ja jej jes nie bede, bo jakos mnie tak.. bleh.. odrzuca :D ale wczoraj na kolacje zrobiłam jeszcze pizze :D mm i sosik czosnkowy :D nawet moj niejadek pałaszował :)

Hahahahah ostro :D

A wiesz, nie same bułki sa najgorsze , najgorsze jest jak sie pakuje bułki i zostaje na blaszce przypieczona czekolada .... Duzo przypieczonej czekolady hahaha

Na szczecie ja tylko czasami z doskoku jak nie mam co robic w biurze ide pakowac z nudow :D

Ja to mam sklonowane posiłki- rano kawa+odzywka białkowa+ olej kokosowy ( razem )

W pracy o 9.30 dwa jajka gotowane ze szpinakiem i jakims warzywem typu ogórek rzodkiewka itp potem po 12 w pracy kawałek piersi(80/100 gram) z groszkiem( ja lubie tylko groszek ... Czasmi z brokułami) potem w domu pieczone bataty z miesem ( zalezy co jest, ale jakies mieso pieczone) z warzywami oczywiscie i potem owoce z maślanka owocowa( dorzuciłam na potrzeby ciazy raz dziennie ) i na noc twarog z warzywami slbo kanapka z twarogiem i dzemem bezcukrowym

I tak codzinnie :D raz w tygodniu jem kawałek ciasta slbo pizzy :)

Kawe tylko bezkofeinowa i inkę teraz, no i wode z cytryna

ImageUploadedByForum BabyBoom1432109418.834787.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1432109438.819709.jpg

To moje przykładowe obiady - a macie jakies wskazówki ciążowe ?? Bo wiem ze jem za mało ziaren ale ja wogole ich nie jem i czasmi na sile jem bułkę z twarogiem pełnoziarnista .... A tak to mam problem z tym bo nie wiem jak i kiedy

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432109418.834787.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432109418.834787.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 63
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1432109438.819709.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432109438.819709.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 69
Hej dziewczyny. Odnośnie usg to ja mam ponowna wizytę u gin za tydzień i znowu mi zrobi usg, wiec to chyba nie takie szkodliwe ma tym etapie.
Poza tym czuje się strasznie. Mam taka migrenę ze z łóżka nie mogę wstać. W nocy z bólu się budziłam i czekałam do 6 rano żeby moc iść do apteki ale obie w pobliżu były zamknięte. Teraz leżę i głowa nie ruszam. Coś strasznego. Co mogę zrobić? Pewnie nic!:(

Hej dziewczyny. Odnośnie usg to ja mam ponowna wizytę u gin za tydzień i znowu mi zrobi usg, wiec to chyba nie takie szkodliwe ma tym etapie.
Poza tym czuje się strasznie. Mam taka migrenę ze z łóżka nie mogę wstać. W nocy z bólu się budziłam i czekałam do 6 rano żeby moc iść do apteki ale obie w pobliżu były zamknięte. Teraz leżę i głowa nie ruszam. Coś strasznego. Co mogę zrobić? Pewnie nic!:(

Mi pomagaja zimne oklady. Szczegolnie pare kostek lodu lub jakies mrozonki polozone stylu glowy tak na laczeniu z szyja tam gdzie jest takie zaglebienie.

emenems- aaa to ta czekolada cie kusi :D :) a obiadki.. noo jadłabym :) musze poszukac jakichs fajnych przepisów na warzywka, mam na nie ochote :) tak zafunduje dzisiaj chłopakom warzywka do golonki :D a sobie same warzywka :p

joa.le współczuję bólu, mnie tez raz w ciazy złapało.. wzięłam apap - niewiele to pomogło, ale zawsze coś.

reklama
No ja nic nie biore - dzis stwierdziłam ze kazdy dzien to jak kac polaczony z napięciem przedemiesiackowym - tak to ja czuje, lekko mdli lekko kreci w głowie troche boli i wszyscy wkurzaja...

Do góry