reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

jej znów muszę Was nadrobić ...
Dziś byłam z wizytą u babci i przeszliśmy się do ciucholandu :D kupiłam sobie koszule nocną i ciążową spódnice, a babcia zafundowała brzdącowi ubranka - ja wybrałam kombinezonik a ona sama zaproponowała bluzeczkę - więc powiedziałam że wezmę obie rzeczy to nakrzyczała że ona zapłaci :p
tada oto nasze dzisiejsze łowy : IMG_4642.jpgIMG_4643.jpgIMG_4644.JPG
Widziałam prześliczny kombinezon na zimę ale malutki a ja chciałabym większy - gdyby był większy brałabym bez zastanowienia :-p

Załączniki

• IMG_4642.jpg
    IMG_4642.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_4643.jpg
    IMG_4643.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_4644.JPG
    IMG_4644.JPG
    65,2 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Dziewczyny tak mi spuchły stopy ze umieram zobaczcie.. Kupiłam dzisiaj buty 41! Bo żadne moje mi nienpasowaly nie mogłam stopy włożyć :(( co robić? :(ImageUploadedByForum BabyBoom1440607952.423173.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440607952.423173.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440607952.423173.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 93
Paulina smaruj, masuj, smaruj, masuj i tak w kolo, kladz je do gory, mocz w chlodnej wodzie z sola, to troche lagodzi i przynosi ulge. Chociaz mi jak puchna to nie zawsze do konca pomoze, a nawet jak pomoze to szybko wraca, ja juz tez nie mieszcze stop w stare buty, najgorsze jest to ze ja normalnie nosze 41 wiec chyba w meakich bede musiala zaczac chodzic...

Dzięki za rady dziewczyny smaruje żelem chłodzącym i mocze w zimnej wodzie ale oszaleć idzie ;( a jak sie ruszę z domu to zaczyna sie swędzenie. I puchnięcie dłoni ;((

reklama
Do góry