reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamusie gotują, szydełkują...

Damqelle i dla Mojego Tomusia prosze...

Ribi pomysł dobry... trzeba cos pomyslec w tym kierunku.. tylko zeby nie przenosci :) ... ja jak Tomek miał rok... na dzien babci i dziadka.. dałam duze zdjecie Tomka zrobione jak Obraz.. http://allegro.pl/obraz-na-plotnie-z-twojego-zdjecia-50x40-cm-i1308399191.html cos takiego :) teraz juz obiecałam ze jak sie Kubus urodzi to postram sie zrobic i takie zdjecie razem.. i znów dac jako obraz... pewnie na dzien babci i dziadka nie zadrze ale moze na wielkanoc..:)

Ostatnia edycja:
reklama
Damqelle i dla Mojego Tomusia prosze...

Ribi pomysł dobry... trzeba cos pomyslec w tym kierunku.. tylko zeby nie przenosci :) ... ja jak Tomek miał rok... na dzien babci i dziadka.. dałam duze zdjecie Tomka zrobione jak Obraz.. OBRAZ NA PŁÓTNIE Z TWOJEGO ZDJĘCIA 50x40 CM (1308399191) - Aukcje internetowe Allegro cos takiego :) teraz juz obiecałam ze jak sie Kubus urodzi to postram sie zrobic i takie zdjecie razem.. i znów dac jako obraz... pewnie na dzien babci i dziadka nie zadrze ale moze na wielkanoc..:)

super to zdjecie na plotnie, ostatnio rozmawialam z moim M ze chce cos takiego do nas do pokoju i jak z nieba mi spadlas z tym linkiem, bo nie wiedzialam gdzie mozna zamowic cos takiego:-)

Aniwar Link jest akurat przypadkowy...
ale ja zamawiałam na allegro:)i było wszystko ok :) a z efektu dziadkowie byli zadowoleni .. załowalismy ze sobie nie zamówilismy takiego zdjecia jak dla dziadków wtedy... ale teraz planuje zamówic jak sie KUbus urodzi... i uda mi sie zrobic chłopakom jak lezą razem.. i wyjdzie mi jakies ładne to w formacie ponad metr na półtora.. i powiesze w sypialni nad łozkiem albo w salonie nad stołem...

Ja to bym coś pokazała co zrobiłam , tylko się wstydzę:zawstydzona/y::zawstydzona/y: - pierwszy raz od kilku lat coś robiłam własnoręcznie i efekt porażająco średni

claudia --- uwierz w siebie babo.. jak bys była blizej.. to bym cie przez kolano przełozyła... szybko pokazuj nam co zrobiłas!!

reklama
Do góry