przepraszam ze dopiero teraz odpisuje- ale rzadko tu zagladam
kurcze wiesz co nie wiem, u nas w Gdyni w sklepie dla plastykow ceny wysokie- warto na allegro zamowic taka forme bo taniej.. a gips szpachlowy groszowe sprawy..klaudoss a jak cenowo wychodzi taka foremka aniołek i gips?? bo ja chciałam zrobić na ślub podziękowania dla gości właśnie w tym stylu ale myślałam żeby zamawiac na all gotowe i to raczej w ten sam sposob jest robione_
tez tak robilysmy i chyba jeszcze na wydmuszkach kolezanka robila.. w ogole na wielkanoc robilysmy super zajace z ponczoch i trocin.. ale zadnej foty nie mam..klaudoos dzięki pomysł, jeżeli chodzi o balony to ja mam jeszcze jeden pomysł. Dmuchasz balon, obwiązujesz go nicią albo włóczką najlepiej i smarujesz to wszystko klejem, czekasz aż klej wyschnie i konstrukcja będzie twarda, przebijasz balon i ta zaschnięta włóczka zostaje, można spryskać brokatem i wygląda to super. Oczywiście cały sukces tkwi w tym kleju ale zabijcie mnie nie przypomnę sobie jak się nazywał, my w sklepie mówiliśmy zawsze "poproszę klej w wiadereczku" i panie wiedziały o co chodzi.
piekne, po prostu piekne! ja nie mam rąk do takich rzeczy ale kiedys kupowalam..Aniołek
I obiecane drzewo
Tutaj tego nie widać - ale drzewo ma 30 cm -więc jest duże i świetnie się prezentuje na ścianie. Mam jedno takie jeszcze w kuchni. Takie drzewo to świetny podarunek np z okazji dnia babci. Można na nim zrobić jabłuszka lub serduszka z wypisanymi imionami dzieci, wnuków. Robiłam też i takie.