reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamusie gotują, szydełkują...

reklama
Claudia, wcale nie pierdółka, bardzo ładne - ja bym nie potrafiła zrobić, bo ja mam dwie lewe ręce do takich plastycznych zabaw :-)

Dziękuję dziewczyny,
folię dałam na razie aby mi się literki nie odkleiły, albo coś bo ten materiał się aż tak mocno nie trzyma a to wszystko zrobiłam ze starych koszulek :-)

Myślę, że jak poćwiczę troszkę , to coś lepszego zrobię , kiedyś uwielbiałam tak się bawić, więc czemu teraz nie pokombinować - coraz więcej siedzę w domu

claudia super, bardzo mi się podoba. :-) Jeżeli mogłabym Ci coś doradzić to proponowałabym tą czerwoną kartę nakleić na trochę większą białą. Jeżeli zrobisz to dokładnie i dobrym klejem to będzie wyglądało jak taka niby ramka. A później oczywiście może też włożyć w antyramę.

claudia super, bardzo mi się podoba. :-) Jeżeli mogłabym Ci coś doradzić to proponowałabym tą czerwoną kartę nakleić na trochę większą białą. Jeżeli zrobisz to dokładnie i dobrym klejem to będzie wyglądało jak taka niby ramka. A później oczywiście może też włożyć w antyramę.

Ja to chciałam kupić antyramę A3 , żeby właśnie coś dookoła było - np pod to kremowy brystol :-)

reklama
I to wszystko z masy solnej?A byl juz podany przepis na taka mase bo nie pamietam ?I jakimi farbami malujecie takimi zwyklymi czy to jakies specjalne musza byc kurcze sma bym sprobowala takie drzewo na dzien abbci wlasnie zrobic. Zapomnialam dodac no poprostu cudo te wasze wyroby.
gosia - już wcześniej pisałam - ale masa solna jest bardzo prosta do zrobienia. Wystarczy mąka i sól w stosunku pół na pół i tyle wody by powstało elastyczne ciasto jak na pierogi. No i trochę fantazji. Musisz spróbować :)
Maluję i lakieruję akrylami które można kupić w sklepach dla plastyków.
Dziewczyny jeśli chcecie mojego anioła - to proszę o zamówienia na PW odnośnie koloru i szczegółowych wskazówek. Chyba że chcecie zobaczyć jeszcze więcej wzorów to postaram się zamieścić w przyszłym tygodniu.
Claudia - no widzisz jaki dobry pomysł :) Mnie by się podobała do tego taka ramka puszysta. Kupujesz zwykłą drewnianą ramkę, oklejasz najpierw gąbką a potem materiałem

Ostatnia edycja:
Do góry