reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Jej jakie śliczne Urodzinki miał Oli :-) A torcik zarąbisty, jeszcze takiego nie widziałam:tak: pewnie troszkę sobie kosztował . Jak ja Mojej na roczek zamówiłam torcika zwykłego z napisem, na 15 osób to zapłaciłam ok 45 zł. To co dopiero taki ekstra torcik :) No super!

Aga- śliczny jest twój synuś :-)

Nikola dziś coś nie była chętna do jedzenia obiadków, deserków i wogóle była dzisiaj nie w sosie. Zobaczymy jutro czy tam samo bedzie... Dobranoc Kochani :*

reklama
Jej jakie śliczne Urodzinki miał Oli :-) A torcik zarąbisty, jeszcze takiego nie widziałam:tak: pewnie troszkę sobie kosztował . Jak ja Mojej na roczek zamówiłam torcika zwykłego z napisem, na 15 osób to zapłaciłam ok 45 zł. To co dopiero taki ekstra torcik :) No super!

Aga- śliczny jest twój synuś :-)

Nikola dziś coś nie była chętna do jedzenia obiadków, deserków i wogóle była dzisiaj nie w sosie. Zobaczymy jutro czy tam samo bedzie... Dobranoc Kochani :*
no niestety torcik trochę kosztował, w sumie to u nas torty nawet zwykłe są drogie!!! jednak stwierdzilismy, ze Oli dostanie taki tylko na roczek bo to jego pierwsze wyjątkowe urodziny, w przyszłym roku juz tak szaleć nie bedziemy!!!:-D:-D:-D

ja taki wypasny tort kupie na 5 urodziny jak maly juz bedzie wiedzial i pamietal teraz to i tak by mial pamiatke tylko na zdjeciach....

my zaraz wychodzimy ogladac mieszkania ...

Wiki zostaje z ciocia swoja a moja najmlodsza siostra.

Klik - dziekuje :-)

Hura Hura Amelka samo zaczeła chodzic a jaka ma z tego radosc a ja jescze wiekszą.
Odsunełam szafe w pokoju dziewczyn a tam taka wilgoc aż czarno wiecie może co jest dobre na grzyba żeby go sie szybko pozbyć...PROSZE O RADE I POMOC.

Nutka no to gratki dla Amelki.Mój jest straszny leń zrobi sam 2-3 kroki i schodzi do pozycji na czworakach.Tak czuje się najpewniej.Co do grzyba to są chyba jakieś preparaty chemiczne.Musiałabyś popytać w sklepach np. z farbami.
Aga czyżby się szykowała wyprowadzka od teściów??????? Trzymam kciuki żebyście coś znaleźli.

no ogladalismy dzisiaj 2 mieszkania, ale musimy wygrac przetarg zeby je miec, oj pam chcialabym chcialabym.

Aga my własnie tak kupilismy mieszkanie szczescie mielismy i nikogo niebyło tylko my wpłacilismy wadium i za 46m2 kupilismy mieszkanie w bloku małym i saMI SOBIE PALIMY I CO NAJWARZNIEJSZE NIEPŁACE CZYNSZU.Przelicytowalismy 1% ceny wywoławczej czyli 250zł a cena miszkania to 25tys plus notariusz.okna powymienialismy i mieszkamy teraz robie remonty.Wiec trzymam za was kciuki abyscie mieli tyle szczescia co my powodzenia.A do miasta mam 3 kilometry i chodnik dla pieszych i sciezke do rowerów.Blisko szkołe i przedszkole i gimnazjum wiec jest superr.Ale to tyło 3 lata temu jakos w maju bedzie.

Ostatnia edycja:
[video=youtube;8oIKgLCLKVY]http://www.youtube.com/watch?v=8oIKgLCLKVY[/video]
jesli nam bog da to to bedzie nasze mieszkanie 41,09 m2 licytacja zaczyna sie od 4 tysiecy trzeba przebic o 200 zl a my mamy tylko 6 tysiecy wiec baaaaardzo mocno trzymajcie kciuki,
Nutka powiedz jak wyglada taka licytacja ??? bo wy chyba z urzedu miasta macie mieszkanie tak ? my ze spoldzielni wiec czynsz i tak placici bedziemy, do tego 2 tysiace kaucja i wadium 400 zl. troche kasy ale mieszkanie male nie ma kibla i lazienki trzeba by bylo zrobic ale damy rade, sa piece a piece podobno zdrowe sa hmmm jesli bedzie mi dane sie o tym przekonac to super, jedno dobre to to ze okna sa juz nowe , podlogi drewniane nie zniszczone.

Aga trzymam kciuki, zebyscie kupili to mieszkanie, w końcu bylibyscie na swoim! mieszkanko małe ale zawsze własne!
to u was mieszkania są bardzo tanie! u nas metr kwadratoy kosztuje 2500-3200 zł a o takiej licytacji to tylko mozna pomażyć!
ja mieszkam teraz w moim domu rodzinnym, w pietrówce na obrzezach miasta mam podwórko i duzo miejsca bo mieszkamy sami na piętrze a na dole jest tylko moja babcia!

reklama
Do góry