reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

my tez narazie siedzimy u moich rodzicow, ale powodem jest to ze czesciej jestesmy za granica i nie warto nam wynajmowac i oplacac, a tutaj mieszkanie tez stalo puste bo rodzice siedza tez w holandii..
ceny mieskzna sa kosmiczne, dlatego planujemy sie wybudowac, moj P ma ziemie ale nie chcemy bo to przy jego rodzicach.... w polsce bez kredytu jest ciezko cos kupic:-(

aga- zycze aby wam sie udalo, zawsze na swoim jest lepiej- nikt sie nie wtraca, i mozna robic wszystko po swojemu;-)

reklama
hejka, widze ze temat mieszkań na tapecie, my też będziemy kupowac mieszkanie,ale cena jak dla mnie kosmos, to nowiutkie mieszkanie w 2 piętrowym budynku z windą:szok: i kosztuje 219 000 za nieciałe 50 metrów,ale bedzie nasze i nikt sie nie nam nie wtrąca:tak:

nina tort superancki
aga a Wikuś jest słodziutki

No to ciekawy mamy temat.My też myśleliśmy o kupnie mieszkania ale mnie najbardziej przeraża kredyt,który potem trzeba spłacać 30 lat albo i więcej.Na chwilę obecną byłoby nas na to stać ale nie mam gwarancji że za 3-4 lata nie zostanę bez pracy i wtedy klops bo z męża pensji na pewno nie damy rady.U nas ceny są zróżnicowane ale mieszkanie trzy-pokojowe ok 60m2 kosztuje od 150-180 tys. w zależności od standardu.
Aga trzymam kciuki żeby Wam się udało.

Jezu ale ceny no to żeczywiscie ja dałam malutko prawie jak za darmo bo 46m2 25 tys i stan dobry ubikacja, łazienka ,przedpokuj i kuchnia oraz 2 pokoje.No i swoje centralne podlaczone tylko do mojego mieszkania bo inni mieszkancz pala w piecach.Ci co mieszkali zrobili sobie centralne.Place 13,50zl za scieki i za swiatlo na klatce,czyli grosze.

no to dla mnie to czarna magia z tymi mieszkaniami :) kase placic zeby przydzial dostac..licytacje jakies....eeh...nie moj temat :)
nutka a Ty sie znasz z moja siostrzenica? bo widzialam ze jestescie znajomymi na facebooku?? Faktycznie ona ma tyle lat co Ty to moze??

no to dla mnie to czarna magia z tymi mieszkaniami :) kase placic zeby przydzial dostac..licytacje jakies....eeh...nie moj temat :)
nutka a Ty sie znasz z moja siostrzenica? bo widzialam ze jestescie znajomymi na facebooku?? Faktycznie ona ma tyle lat co Ty to moze??

Nie może przez pomyłke ją zaprosiłamu , niemam czs tam wejsc i popatrzec może jutro.
Dziewczyn dostają anbiotyk byłam dzis u lekarza.

reklama
Oli już śpi więc ja się do kompuutera dorwałam! Katarek juz powoli znika na szczęście, bo mięlismy smarkate dni!!!
nutka strasznie mało dałaś za mieszkanie szok:szok::szok::szok: takie ceny to u nas były jakieś 10 lat temu, teraz od ponad 3 lat bardzo drogo się zrobiło, tez myślelismy o kupnie mieszkania bo wynajmowalismy jakiś czas ale tak się złożyło, ze moi rodzice się wyprowadzili z domu i my sie wprowadzilismy! płacimy tylko rachunki więc jest dobrze ma parterze jest tylko babcia ale ona ma swoja kuchnię i wszystko! ale co to była za przeprowadzka, musieliśmy opuścić wynajmowane mieszkanie bo nam sie wypowiedzenie skończyło a tu jeszcze rodzice ze swoimi rzeczami w domu w ciagu jednego dnia przywozilismy nasze meble a wywozilismy ich :baffled: normalnie kocioł był straszny!!!

Do góry