reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wszystkiego naj najlepszego dla Oliwierka !!!:-D
Dołącza my się do życzeń!!!
Dziękuję za wyrazy współczucia!!!
Mam kilka chwilek, bo same w domku jesteśmy. Tata musiał do pracy jechać, mama na egzamin na studia. Jutro jedziemy do Piły na pogrzeb, bo w poniedziałek jest.
Pierwszy raz małą zostawię samą:-(. Niestety teściowa powiedział, że nie zostanie z małą w poniedziałek nawet jak załatwimy opiekunkę, która będzie Celinkę przewijać, karmić i bawić. Wkurzyliśmy się na maksa:wściekła/y: Jak jej trzeba pomocy to od razu musimy lecieć. Chcieliśmy aby przyszła bo mała zna nianie tylko z widzenia, i mogła by się bać, no i tylko na poniedziałek. Tak więc mała zostaje z tata, a ja jadę z rodzicami jutro, bo 270kmx2 sama w jeden dzień to za dużo, jeszcze na naszych drogach;-)

reklama
brzydko ze strony tesciowej, naprawde....przeciez nawet nie musialaby sie mala wcale zajmowac .....co za......:( Trzymaj sie Jagna.

a gdzie to Aga? podejzewam ze nie u Was w domku skoro jeszcze u tesciow mieszkacie....takie same zabawki jak moje dzieci maja :) wlasciwie to pozostalosc po srednim - Oliverze ;) :) :) Super Wikus dziala !
jak wstawilas wiecej zdjec a tym srodkowym suwaczku? Ja wczoraj probowalam ale tylko jedno mi sie wstawialo i jak chcialam wiecej to poprzednie sie usuwalo:eek: jakas tempota mnie ogarnela przy koncu tygodnia:rofl2::rofl2:

a tu moj oli :) pamietam jak kupilismy mu ten pojazd to chcial z nim spac haha
s733974692_853940_8236.jpg
s733974692_853941_1376.jpg
s733974692_853942_9016.jpg
s733974692_853943_9401.jpg
s733974692_853944_9800.jpg

Hej hej:-):-)
jestem wreszcie:-):-):-)

niektóre mamy może mnie nawet nie znają
ale jagna na pewnie mnie pamięta no i salik oczywiście:tak::tak::tak:

otóż mój Kacprek skończył juz roczek nawet nie wiem kiedy to minęło

Imprezka była super:-D:-D:-D duzo prezentów
chyba nie dam rady nadrobić zaległości

ale postaram sie zaglądać częściej
teraz zmykam bo likend jest:rofl2:
a weszłam przez przypadek
ale to długa historia:sorry2:

Witam z rana pogoda u nas paskudna wieje i pada snieg.Mam dosc siedzenia w domu chce juz wiosne...Od jutra biore sie z remonty w mieszkaniu jade zamówic drzwi wewnetrzne razem z ramami potem malowanie mam nadzieje ze sie szybko wyrobie bo nienawidze remontów.Dodam ze maluje sama i robie wykaczenia dzieciaki do mamy zawioze i do roboty.

reklama
ja dzisiaj do rodzicow zawitalam :-) po wczorajszym piwie bylam w domu opiero o 3 nad ranem heheh ale nawet spoko sie czuje, maly wlasnie buszuje w pokoju wujka, a my bedziemy pic popoludniowa kawke.

Pawimi niestety to nie u nas w domu, zaluje ze wiki nie ma takich zabawek ale to w figlarni jest, bylo spotkanie mam ze slaska z bb i wlasnie odbylo sie w figlarni.
Figlarnia - sala zabaw dla dzieci

Do góry