reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam z rana pogoda u nas paskudna wieje i pada snieg.Mam dosc siedzenia w domu chce juz wiosne...Od jutra biore sie z remonty w mieszkaniu jade zamówic drzwi wewnetrzne razem z ramami potem malowanie mam nadzieje ze sie szybko wyrobie bo nienawidze remontów.Dodam ze maluje sama i robie wykaczenia dzieciaki do mamy zawioze i do roboty.

Witam ;-) U Nas w Dąbrowie jest nawet pogodnie, nie pada snieg ani nie wieje. Ja takze chce już Wiosne!!!Jestem pełna podziwu... sama bedziesz malować robić wykączenia, dobrze ze masz komu zostawic dzieci.

My zaraz jedziemy do moich teściów :) takze to wieczorka :-)

reklama
Witam ;-) U Nas w Dąbrowie jest nawet pogodnie, nie pada snieg ani nie wieje. Ja takze chce już Wiosne!!!Jestem pełna podziwu... sama bedziesz malować robić wykączenia, dobrze ze masz komu zostawic dzieci.

My zaraz jedziemy do moich teściów :) takze to wieczorka :-)

Własnie mama mi pomaga ,a malowac umiem i lubie tylko sprzątac nienawidze po ale to już co innego.Co do wykączenia to mam super pomysły,jak już kiedys pisałam nawet umiem namalować cos na scianie u dziewczyn bede malowac kubusia puchatka tylko musze specjalne farby kupić.Jeny mam już wszystko dopracowane w myslach teraz tylko to wykonać i finito.
A my całą niedzielke w domu pierd.. można dostac zwłaszcza jak Amelka chodzi tylko i skrzeczy sam niewie o co jej chodzi psoci tylko a jak jej niekazać czegos to beczy,beczy jeny jak ona beczy mała terrorystka.

Ostatnia edycja:
Dziekujemy wszystkim ciociom za życzenia!!! imprezka udała się super, Oli padł już o 20 ale to też troszkę wina katarku. wybrał rózaniec a potem rzucił się na kieliszek!!! a tu kilka zdjęć!
1 Ja i Oli
2 Stół
3 Tort
4 Niedziela poprawiny roczku​

Załączniki

• P1311388.jpg
    P1311388.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 43
  • P1311401.jpg
    P1311401.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 45
  • P1311403.jpg
    P1311403.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 49
  • P2011455.jpg
    P2011455.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 45
Faktycznie tort super wygladał i takze smakował! wogóle roczkowa imprezka bardzo udana, duzo jedzenia nam zostało więc swietowalismy w niedziele jeszcze!
moje dzieciatko ma juz rok az mi się wierzyc nie chce, ten czas za szybko leci, stanowczo, za szybko!!!

reklama
Do góry