reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

To moje nie xD

Zobacz załącznik 1684478

Hitem jest dla mnie ten kasetkowy pink - no normalnie jakby beta spadała :D a była pewnie z 500
powiem ci że jak patrzę na pinka strumieniowego to jak na betę ponad 200 to dla mnie ta kreska dalej nie jest jakaś mega , ja to bym chciała zobaczyć takie żeby były takie same haha 😅 ale faktycznie po tym kasetowym to już bym dostała zawału że spada . Tylko wiadomo masz różne testy także to się tak nie da porównać . Dlatego ja robię cały czas te same . Tak wgl to jaki przyrost po 2 dniach 😯 ile ja bym dała żeby taki zobaczyć , byłam już spokojniejsza , pewnie dlatego że nie doszłam do tego etapu 😔

reklama
Nooo na tej zasadzie patologia powinna mieć wyłącznie chore dzieci - a jak wiemy tak nie jest.
Poza tym już dziewczyny napisały, że choroba wpłynie na plemniki (o ile w ogóle) za 3 miesiące czyli gdzieś w kwietniu - a z doświadczenia wiem, że sporo par odpuszcza kwiecień na starania :p
My kwiecień, maj i czerwiec też odpuszczamy ze względu na ślub więc chyba nie będzie źle, dzięki dziewczyny za pocieszenie!

reklama
Do góry