reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Właśnie dzisiaj nie mam jak iść już 😔 może jak się szybko ogarnę , bo w nocy nie mogłam spać więc wstałam niedawno , jak zdążę do podjadę do labo ale jak będzie dużo ludzi to nie zrobię bo nie mogę czekać bo muszę iść do pracy . Znowu jak zrobię jutro to nie będę miała jak iść na przyrost bo w sobotę mam na 7 i laba od 7 u mnie 🤦

reklama
Dzisiaj wygląda tak . Może nie jest to gruba wyraźna krecha ( taka jakbym chciała zobaczyć ) ale moim zdaniem jest ciemniejsza , no i chyba za ciemna jak na 11 dzień po zastrzyku 🤔 co myślicie ?

Jest ciemniejsza ❤️ lecisz na betę? (edit. doczytałam)
Łapiesz się jeszcze na wrześniowe? 😍

Powiedzcie mi od jakiej wartości mogę już myśleć że to napewno nie zatrzyk ? Wiem że przyrost mi dopiero powie , ale może od jakiejś wartości już można wnioskować że to napewno nie zatrzyk 11 dni po

U mnie dziś śluz płodny więc nie ma sensu badać progesteronu. W czwartek był pęcherzyk 9mm to by się zgadzało że z niego teraz by była owulacja. A tamten pęknięty pęcherzyk to musiał się lekarce tylko wydawać.

U mnie dziś śluz płodny więc nie ma sensu badać progesteronu. W czwartek był pęcherzyk 9mm to by się zgadzało że z niego teraz by była owulacja. A tamten pęknięty pęcherzyk to musiał się lekarce tylko wydawać.

W teorii chyba może być coś takiego jak podwójna owulacja w cyklu w różnym czasie 🤔
Tak mi się coś kojarzy

Powiedzcie mi od jakiej wartości mogę już myśleć że to napewno nie zatrzyk ? Wiem że przyrost mi dopiero powie , ale może od jakiejś wartości już można wnioskować że to napewno nie zatrzyk 11 dni po
Dobre pytanie, ja niestety nie wiem bo mam podobne rozkminy tylko w stronę wykluczenia cp 🫣

reklama
Do góry