Zrób test i nam pokaż, nie ma co się nakręcać ale może akurat?No wlansie dlatego też pytam robiłam 2 dni wczesnej też na pink i nawet nie było szarej
Ale nie chce się nakręcać
reklama
Karolinak89
Fanka BB :)
Nie wiem jak to jest że mi się na pinkach ani żadnych innych nawet testowa nigdy nie pokazała no raz jak w ciąży byłam a tak to nigdyniestety z testami bywa różnie , na jednym widać testowa na drugim nie mimo tej samej firmy jak ja mówię ja pinom nie ufam jednak najlepiej jak powtórzysz sobie test jutro rano , jeżeli coś wyjdzie to najlepiej iść na betę . Sama mam taki plan ,jeżeli jutrzejszy test będzie taki sam lub ciemniejszy (na co bardzo mocno liczę ) to pojadę na betę i w piątek powtórzę
penguinlicious
Ja tak samoJa robiłam kilka razy w życiu i zawsze pinki i nigdy nic, nawet cienia.
klaudia16
To ja niestety miałam sytuację że pokazał mi kreskę i to naprawdę nie cień cienia ,tylko normalna kreskę ( znikała po 2 dniach ) w dzień śmierci mojej mamy . Później miałam też chyba z raz jeszcze cień który okazał się fałszywy , miałam że 2 razy tak że nie pokazał noc nawet kontrolnej , i nawet ostatnio w grudniu pokazał jakiś cień cienia który dodawałam na watek i też dziewczyny widziały . Jakoś nie umiem im zaufać , kupuje je tylko jak nie ma nic innego . Jednak trzymam kciuki żeby u ciebie to nie była fałszywa kreska