reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Zakaz na ruch kilkumiesięczny? Dlaczego? Miałaś laparoskopię czy laparotomię? Ja byłam na chorobowym 6 tyg a po chorobowym żyję i pracuje całkiem normalnie, ćwiczę też.

O ile dobrze kojarzę, to po farmakologii jest zakaz chyba z 6 miesięcy intensywnych ćwiczeń, nie pamiętam dlaczego ale faktycznie też miałam takie zalecenia. Tak samo jak jest totalny zakaz starań w tym czasie.
Także zdecydowanie po zabiegu jest wszystko szybciej - ma to swoje plusy i minusy oczywiście

Jak mówię że są to serio je widać, ja nei szukam cieni. Pewnie i tak za kilka dni już będzie po zawodach jak ostatnio, ale przynajmniej się wyjaśniło czemu pies wiecznie przy mnie łazi 🤪
Ale ja Ci wierzę !! Kocham pozytywne testy !! 🙈😘
Wcale tak być nie musi. Trzymam mocno kciuki ,żebyś nie wracała na kreski !!!! ♥️

Ej w sumie ile mam odczekać żeby zrobić z mniejszą czułością? Pić czy nie pić? To jak tamten będzie pozytywny to Wam wrzucę 😂😂😂

reklama
Ale ja Ci wierzę !! Kocham pozytywne testy !! 🙈😘
Wcale tak być nie musi. Trzymam mocno kciuki ,żebyś nie wracała na kreski !!!! ♥️
Ja to z tych ślepych, kreska naprawdę musi dawać po oczach bym widziała. Ale nie ukrywam że trochę się obawiam, boję się że znów Biochem albo znów cp. Jakoś nie wierzę że będzie dobrze, siknelm tylko po to by wiedzieć czy mnie nie powaliło

Do góry