reklama
93kora
Fanka BB :)
.No, no do ofiary to mi daleko. Po prostu nie rozumiem mentalności niektórych typu Gwiazda w necie, p***a w świecie Dlatego nie szukam wsparcia już na tych kreskach, bo dostanie się tylko manifestacje swoich mądrości w ostentacyjny sposób. Wolę zaufać lekarzom, a wsparcia szukać w mniej toksycznych warunkach.
Powodzenia dziewczyny!
Gwiazda w necie a p***a w świecie .
93kora
To ja tą małpkę zaklinam akysz akyszPlan jest taki by nie przyszła wcale ale jeszcze nie jest spóźniona
93kora
Można tak mieć .A właśnie, czy w kolejnych ciążach jest możliwe że objawy są wcześniej niż w pierwszej? Pierwsza była cp ale dość późno cokolwiek mi było, więc się zastanawiam
93kora
Apropo CP . Ostatnio z moim rozmawiałam na ten temat, i strasznie chłop boi się ,że znowu to samo Nas czeka.A właśnie, czy w kolejnych ciążach jest możliwe że objawy są wcześniej niż w pierwszej? Pierwsza była cp ale dość późno cokolwiek mi było, więc się zastanawiam
wizualizował sobie mój szpital a swój pobyt w domu z 2 wariatami. Stwierdził,że nie nie wie jak ja to robię ale On by sobie na bank nie poradził oo powiedział ,że jestem wielka i wiesz co ? Dostałam od Niego voucher na tatuaż za to jaka jestem dobra . Chyba po tylu latach głupio mu się zrobiło
możliwe że sobie wkręcam bo kilka razy zrobiło mi się niedobrze, dzisiaj też z rana i teraz jak powąchałam kawę, więc no chyba jednak sikne bo nie wiem czy umawiać gina czy psychoterapięApropo CP . Ostatnio z moim rozmawiałam na ten temat, i strasznie chłop boi się ,że znowu to samo Nas czeka.
wizualizował sobie mój szpital a swój pobyt w domu z 2 wariatami. Stwierdził,że nie nie wie jak ja to robię ale On by sobie na bank nie poradził oo powiedział ,że jestem wielka i wiesz co ? Dostałam od Niego voucher na tatuaż za to jaka jestem dobra . Chyba po tylu latach głupio mu się zrobiło
93kora
Sikaj , plissssss .możliwe że sobie wkręcam bo kilka razy zrobiło mi się niedobrze, dzisiaj też z rana i teraz jak powąchałam kawę, więc no chyba jednak sikne bo nie wiem czy umawiać gina czy psychoterapię
I dawaj zdjęcie od razu !
reklama
K_89
Zakaz na ruch kilkumiesięczny? Dlaczego? Miałaś laparoskopię czy laparotomię? Ja byłam na chorobowym 6 tyg a po chorobowym żyję i pracuje całkiem normalnie, ćwiczę też.Zażarłam stresy a przez cp miałam zakaz na ruch kilka miesięcy