Nie mam czymSikaj , plissssss .
I dawaj zdjęcie od razu !
reklama
Miałam metotreksatem ale mimo że spadła beta to to się średnio wchłaniało i lekarz wołał aż się wchłonie zupełnie zanim dał mi zielone światło na ruszenie tyłka. Ogólnie to strasznie to długo trwało, beta długo spadała, potem się długo wchłaniało, obu nie było powtórkiZakaz na ruch kilkumiesięczny? Dlaczego? Miałaś laparoskopię czy laparotomię? Ja byłam na chorobowym 6 tyg a po chorobowym żyję i pracuje całkiem normalnie, ćwiczę też.
olka11135
Fanka BB :)
Zaglądam postalkować koleżanki
M mi zrobił masakrę i mam zakaz kolejnych ciąż
Ej, a tak z ciekawości czy w takiej sytuacji np. przysługuje Ci np. powiązanie jajowodów?
Czy nadal mimo, że ciąża może by dla Ciebie śmiertelna to nie, bo to Polska?
olka11135
A właśnie, czy w kolejnych ciążach jest możliwe że objawy są wcześniej niż w pierwszej? Pierwsza była cp ale dość późno cokolwiek mi było, więc się zastanawiam
Ja się czułam najgorzej w ostatniej ciąży - ale myślę, że u mnie kluczowy był wiek tj. 21 vs. 33
To bardzo indywidualne...ja za to wiem, że u mnie początki są tragiczneA właśnie, czy w kolejnych ciążach jest możliwe że objawy są wcześniej niż w pierwszej? Pierwsza była cp ale dość późno cokolwiek mi było, więc się zastanawiam
Sikaj sikaj, ale mam podobnie, mdli mnie jakoś no ale kurcze to chyba zdecydowanie za wcześnie nawet gdyby..może też dziś siknemożliwe że sobie wkręcam bo kilka razy zrobiło mi się niedobrze, dzisiaj też z rana i teraz jak powąchałam kawę, więc no chyba jednak sikne bo nie wiem czy umawiać gina czy psychoterapię
Owulacja
Nie zaproponowali mi tego, powiedzieli, że jak się przytrafi ciąża to żeby wybrać inny szpital albo dać im znać, to wezmą urlop to było pół żartem pół serioEj, a tak z ciekawości czy w takiej sytuacji np. przysługuje Ci np. powiązanie jajowodów?
Czy nadal mimo, że ciąża może by dla Ciebie śmiertelna to nie, bo to Polska?
K_89
Ok, rozumiem. Ja miałam laparoskopię…. Jeszcze 1.5 cyklu i zaczynamy działać akurat teraz jestem w okresie owulacyjnym ale cóż jak trzeba pauzować jeszcze….Miałam metotreksatem ale mimo że spadła beta to to się średnio wchłaniało i lekarz wołał aż się wchłonie zupełnie zanim dał mi zielone światło na ruszenie tyłka. Ogólnie to strasznie to długo trwało, beta długo spadała, potem się długo wchłaniało, obu nie było powtórki
reklama
93kora
Polska, kraj absurdów i głupota głupotę pogania.Nie zaproponowali mi tego, powiedzieli, że jak się przytrafi ciąża to żeby wybrać inny szpital albo dać im znać, to wezmą urlop to było pół żartem pół serio
Nie rozumiem tego wgl. Skoro jest tak wysokie ryzyko, to czemu kobieta nie może czuć się bezpieczna w swoim kraju? Tak jest chore .
Jakbym była Minister Zdrowia to od razu kobiety miałby z górki. Tylko obiecują,każdy po kolei (niekoniecznie podwiązanie jajowodów) no ale obiecują ,że będziemy miały, łatwiej ,lepiej a z tego tylko .