reklama
No piękne krechy!!!To na pewno nie był poranny zbiór zdążyłam już sporo wypić i kilka razy być wiadomo gdzie. Facelle i ten z action ale ten mniej czuły - któraś wie ile on ma? Bo w ulotce nic nie ma
NiżejGdzie test!
paola121214
Fanka BB :)
Przecież to krechy jak ta lala
Ile po owulacji?
Gratuluję
Ile po owulacji?
Gratuluję
Dobra zrobiłam , ale fotkę facelle zrobiłam po czasie i chyba blednieA rób od razu !
olka11135
To było dobre
Koleżanka się może kiedyś troszkę zdziwić
MamaR
No i to są piękne krechy! Wierzę że tym razem będzie szczęśliwe zakończenie!To na pewno nie był poranny zbiór zdążyłam już sporo wypić i kilka razy być wiadomo gdzie. Facelle i ten z action ale ten mniej czuły - któraś wie ile on ma? Bo w ulotce nic nie ma
olka11135
To na pewno nie był poranny zbiór zdążyłam już sporo wypić i kilka razy być wiadomo gdzie. Facelle i ten z action ale ten mniej czuły - któraś wie ile on ma? Bo w ulotce nic nie ma
Nie no dziewczyno, ja takie kreski to miałam przy becie 200 albo i lepiej
To na bank żadna biochemiczna czy CP - będzie z tego bobas!
Szczerze mówiąc to ciężko mi pozytywnie myśleć ale macie swoje kreski miałam przeczucie że to już ale obawiam się że będzie coś nie tak i dlatego nie chciałam wrzucać żeby nie zapeszać czy coś nie wiem. Chyba po prostu się boję że znów coś będzie nie tak i teraz już tego nie dźwignę
reklama
Póki co to mnie w cholerę mdli jak nie przyjdzie krwawienie to pod koniec tygodnia pójdę na betęNie no dziewczyno, ja takie kreski to miałam przy becie 200 albo i lepiej
To na bank żadna biochemiczna czy CP - będzie z tego bobas!