reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

mi nie a podobmo jestem bardzo sfrustrowana 🤣🤣🤣🤣
Po tej wypowiedzi to chyba jednak stwierdzam, że rzeczywiście jesteś i dodatkowo jestes „podejrzana” 😂
tak wpadłam tu tylko dziś randamowo, żebyś mogła po mnie pojechać i pokazać kto tu ma brak empatii 😘
Miło mi, że akurat o mnie pomyślałaś:) jednak nie ma nic zabawnego w tak infantylnym zachowaniu jak Twoje w tej chwili i wcześniej :) jestem trochę za duża na taką zabawę w kotka i myszkę :) dobrej nocki Kochanieńka :)

reklama
Da się poprostu zablokować to, że jak ktoś wchodzi na nasz profil to nie widzi naszych postów, gdzie się udzielalismy itp.

Nie da się. Tzn. da się to obejść 🙈 jednym kliknięciem

I generalnie MamieR raczej nie o to chodziło bo te opcje ma wiele użytkowników. A to nie sprawia że nie widzimy ich postów czy powiadomień 🙂

Po tej wypowiedzi to chyba jednak stwierdzam, że rzeczywiście jesteś i dodatkowo jestes „podejrzana” 😂

Miło mi, że akurat o mnie pomyślałaś:) jednak nie ma nic zabawnego w tak infantylnym zachowaniu jak Twoje w tej chwili i wcześniej :) jestem trochę za duża na taką zabawę w kotka i myszkę :) dobrej nocki Kochanieńka :)
o to ty jednak możesz oceniać czyjeś zachowania?
A my nie możemy, no popatrz, popatrz...
Infantylne zachowanie to jest twoje kochanieńka dziewczynko, pokazałaś swoją twarz wyzywając osoby chore.

Bez odbioru 😘

No bo ten wątek nie jest żeby wrzucić fotkę pozytywu jeśli się wcześniej nie pisało, od takich rzeczy są inne wątki. Czym innym jest wspieranie się i rozmowy aż do dwóch kresek a czym innym nowe konto i od razu „czy to pozytyw?”
Ale chodzi mi o to, że jak przyjdzie tu jakaś nowa dziewczyna, z nowym kontem, nie zna kompletnie forum ani zasad. No to logiczne, że przyjdzie do nas, bo nazwie wątku mamy o dwóch kreskach w danym miesiącu, więc taka dziewczyna pomyśli, że to dla niej. Wtedy powinno się ładnie powiedzieć, że to nie ten wątek i nakierować gdzie ma iść a nie od razu, ze panienka się pochwaliła ale pomyliła wątki.

Ale chodzi mi o to, że jak przyjdzie tu jakaś nowa dziewczyna, z nowym kontem, nie zna kompletnie forum ani zasad. No to logiczne, że przyjdzie do nas, bo nazwie wątku mamy o dwóch kreskach w danym miesiącu, więc taka dziewczyna pomyśli, że to dla niej. Wtedy powinno się ładnie powiedzieć, że to nie ten wątek i nakierować gdzie ma iść a nie od razu, ze panienka się pochwaliła ale pomyliła wątki.
No ale od miesięcy dziewczyny piszą by czytać regulamin i że zapraszają na mamusiowy wątek, więc nie wiem o co teraz chodzi?

to usuń ten punkt ze swojego regulaminu i po problemie :)

Byłam już z Wami i na prawdę Można dostać dużo wsparcia, ale bylam do czasu aż właśnie olka nie zrozumiała moich emocji odnośnie niepowodzeń, które nas dotyka.
Po ostatnich badaniach męża narazie trochę odpuściłam, bo po infekcjach które miał i antybiotykoterapiach, to morfologia wynosi 0.. Działamy już z ostrą suplementacja, mamy powtórzyć za jakiś czas badanie, ale narazie nie wiem czy jest sens aby w ogóle się zapisywać.
Był czas ze żałowałam ze napisałam do aniaslu o usunięcie profilu, bo doszłam do wniosku że niezrównoważona baba, która w sumie i tak mnie nie rusza nie jest warta tego. Może z czasem dołączę, jak zostanie założony wątek gdzie olka nie będzie wpisana z bomby na ławkę, bo tak zawsze jest
Też się ostatnio zastanawiałam, dlaczego Olka jest na każdych kreskach i zawsze ławeczka skoro starań nie ma ? 🤔 Chyba tak to nie powinno być, prawda ?

@olka11135 możesz się wypowiedzieć, bo ani razu nie widziałam, żebyś zapisała się na testowanie.

reklama
Serio, czytanie pierwszej strony wątku boli mniej niż oglądanie dwóch kresek „och raz tylko, czy to wpadka?” Na wątku w którym jesteśmy, by dostać trochę wsparcia. Oczekujesz że będziemy empatyczne w stosunku do kogoś kto nie ma na tyle empatii by przeczytać pierwsza stronę tylko z bomby wali pozytywem?

Do góry