Lilli2
Fanka BB :)
Akurat nie jestem tu randomową forumowiczką tylko uczestniczką tego wątku i poprzednich kresek też. Czytam na bieżącoWidocznie akurat dzisiaj przypadł gorszy dzień
Matuchno ja w sumie troche zazdroszcze bo ja cholere odczuwam bardzo mocno o ile teraz przy staraniach jest to zacne o tyle bez nich uciazliwe ..
Ok. A tutaj tak wpadłaś dzisiaj randomowo dla rozrywki rozumiem ?
Droga forumowiczko, której kompletnie nie znam poczytaj więcej niż to co ktoś ci podrzucił być może wtedy zrozumiesz sens wypowiedzi
I tak jestem mniej empatyczna dla ludzi, którzy wchodzą z butami w czyjeś życie ,bo ktoś napisał coś na forum, czego nie zrozumieli i dorobili sobie ideologie gnojąc go tylko dlatego że akurat maja taki kaprys to się popularnie nazywa hejtem i tu ewidentnie wiekszość dzisiejszych wyśmiewaczek powinna sie doszkolić zanim napisze cos na forum co może być szkodliwe ..
Nie musisz mnie znać ani mojej historii mimo, że na kreskach angażujemy się właśnie w życie i historie innych, nawzajem. Dzielimy się wiedzą, wspieramy, doradzamy, a kiedy trzeba to walimy też prosto z mostu jak coś nie gra. Ale akurat sposobie Twoich wypowiedzi ewidentnie brakuje szacunku i empatii.