reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Widocznie akurat dzisiaj przypadł gorszy dzień :)

Matuchno ja w sumie troche zazdroszcze bo ja cholere odczuwam bardzo mocno o ile teraz przy staraniach jest to zacne o tyle bez nich uciazliwe .. :(

Ok. A tutaj tak wpadłaś dzisiaj randomowo dla rozrywki rozumiem ?

Droga forumowiczko, której kompletnie nie znam :) poczytaj więcej niż to co ktoś ci podrzucił :) być może wtedy zrozumiesz sens wypowiedzi :)

I tak jestem mniej empatyczna dla ludzi, którzy wchodzą z butami w czyjeś życie ,bo ktoś napisał coś na forum, czego nie zrozumieli i dorobili sobie ideologie gnojąc go tylko dlatego że akurat maja taki kaprys :) to się popularnie nazywa hejtem i tu ewidentnie wiekszość dzisiejszych wyśmiewaczek powinna sie doszkolić zanim napisze cos na forum co może być szkodliwe ..
Akurat nie jestem tu randomową forumowiczką tylko uczestniczką tego wątku i poprzednich kresek też. Czytam na bieżąco :)
Nie musisz mnie znać ani mojej historii mimo, że na kreskach angażujemy się właśnie w życie i historie innych, nawzajem. Dzielimy się wiedzą, wspieramy, doradzamy, a kiedy trzeba to walimy też prosto z mostu jak coś nie gra. Ale akurat sposobie Twoich wypowiedzi ewidentnie brakuje szacunku i empatii.

reklama
Ale nikt nie broni zakładać wątków czy zmieniać zasad. Mówisz, że z szacunku do nas zostawiłaś ale to Tobie one przeszkadzają, więc ja w sumie nei wiem w czym dokładnie tkwi problem i jak możemy go rozwiązać?

Ja w ogóle nie rozumiem po co się zgłaszać w takim razie na prowadzenie wątku, kopiować zasady, a potem pisać że są głupie 😅

Serio nikt nikogo chyba nie zmusza do prowadzenia kresek i to w takiej a nie innej formie 🙈

Gdybym mogła założyć wątek ze swoimi zasadami to wyglądałyby inaczej. Ale uszanowałam to, że takie zasady panują na kreskach od lat pewnie i nie zmieniałam ich z szacunku dla Was. Więc skopiowałam zasady, które były co miesiąc takie same. Ja tylko zgłosiłam się do poprowadzenia wątku, a zasady zostawiałam Wam takie same. Jednak jeśli można zmieniać to może któraś z nas prowadząc lutowe kreski zmieni zasady na swoje 😉
ale możesz założyć i trzy wątki kreskowe ze swoimi zasadami, nikt ci nie broni.. To forum jest publiczne, robisz co chcesz. A wtedy na twoje kreski zapiszą się dziewczyny, które chcą.

Ja już nie mam zamiaru brać udziału w kreskach, po tym co dziś ujrzałam.
Kiedyś to były fajne wątki, nawet jak były 💩burze. Ale wątki gdzie laska wyzywa osoby z niepłodnością i ktoś jej przyklaskuje są nie dla mnie. Krzyczycie o empatii, a same jej nie macie.

Ja osobiście dziś nikogo nie wyzywałam, a że moje wpisy są oschłe, no cóż nie każdy jest taki sam.

Powodzenia!

ale możesz założyć i trzy wątki kreskowe ze swoimi zasadami, nikt ci nie broni.. To forum jest publiczne, robisz co chcesz. A wtedy na twoje kreski zapiszą się dziewczyny, które chcą.

Ja już nie mam zamiaru brać udziału w kreskach, po tym co dziś ujrzałam.
Kiedyś to były fajne wątki, nawet jak były 💩burze. Ale wątki gdzie laska wyzywa osoby z niepłodnością i ktoś jej przyklaskuje są nie dla mnie. Krzyczycie o empatii, a same jej nie macie.

Ja osobiście dziś nikogo nie wyzywałam, a że moje wpisy są oschłe, no cóż nie każdy jest taki sam.

Powodzenia!
Też niezbyt rozumiem oczekiwania empatii tylko od jednej ze stron, ale odpowiedzi nie uzyskałam 🤷‍♀️

No tak ale to nie zmienia faktu że nie rozumiem po co whatsapp 😂ale to ja, nie muszę wszystkiego rozumieć, luz🤪
Ale w sumie naprawdę nam fajnie na whatsapp już te kilka lat 😀 znamy się jak łyse berety, wymieniamy się zdjęciami i filmami naszych dzieci, spotkamy się w Realu 😀

reklama
Do góry