reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Bo najpierw się zbiera grupa i dopiero prywatny. Dziewczyny te pierwsze mają ok 8-9tc i wtedy się się zamykają.

Tzn zależy od zamykającej. Ja styczniowy wątek zamknęłam dopiero koło 12tc. A potem na bieżąco te które tylko czytają były usuwane. Ale to i tak nie zawsze sprawia, że nie trafi się ktoś powiedzmy podejrzany 😅
No tak ale to nie zmienia faktu że nie rozumiem po co whatsapp 😂ale to ja, nie muszę wszystkiego rozumieć, luz🤪

To ja jestem bardzo ciekawa, dlaczego od tych 3 miesięcy żadna z Was nie napisała @MamaR o tym, że takie podejście nie jest dobre, żeby porozmawiała z mężem itp itd., tylko akurat udzielacie się na tym wątku tylko wtedy gdy jest jakaś drama i teraz piszecie swoje mądrości o tym jak @MamaR zachowuje się nie w porządku i lekkomyślenie.
Żadna jedna z Was tego nie napisała jej nigdy, a postów o tym było dużo.
Widocznie akurat dzisiaj przypadł gorszy dzień :)
Ja to nigdy nie czuje owulacji. W sumie jak mam okres to też rzadko mnie brzuch boli. Jakaś nieczuła jestem. Jedynie co to odczuwam ból sutków po owulacji i właśnie od kilku dni znów ciężko mi się karmi. Jakby mi igiełki wbijał. W środę się okaże czy była ta owulacja czy nie.
Matuchno ja w sumie troche zazdroszcze bo ja cholere odczuwam bardzo mocno o ile teraz przy staraniach jest to zacne o tyle bez nich uciazliwe .. :(
ja na przykład jestem na wątku prywatnym z dziewczynami z kresek, z którymi się bardzo polubiłam. Jedne mają dzieci, inne nie. Wspieramy się, gadamy, wiemy o sobie dużo prywatnych rzeczy.

I to nie jest wątek typowo kreskowy ani mamusiowy.

Więc i tak można.
Ok. A tutaj tak wpadłaś dzisiaj randomowo dla rozrywki rozumiem ?
akurat z całej tej dyskusji to jest najbardziej wyrzygujący komentarz, bez empatii, masakra 🙈
w dodatku celujący w osoby niepłodne, bo chyba to miałaś na myśli mówiąc o bezpłodności. Czasem lepiej nie używać pojęć, których znaczenia się nie zna, serio.
Droga forumowiczko, której kompletnie nie znam :) poczytaj więcej niż to co ktoś ci podrzucił :) być może wtedy zrozumiesz sens wypowiedzi :)

I tak jestem mniej empatyczna dla ludzi, którzy wchodzą z butami w czyjeś życie ,bo ktoś napisał coś na forum, czego nie zrozumieli i dorobili sobie ideologie gnojąc go tylko dlatego że akurat maja taki kaprys :) to się popularnie nazywa hejtem i tu ewidentnie wiekszość dzisiejszych wyśmiewaczek powinna sie doszkolić zanim napisze cos na forum co może być szkodliwe ..

No tak ale to nie zmienia faktu że nie rozumiem po co whatsapp 😂ale to ja, nie muszę wszystkiego rozumieć, luz🤪

Noo niestety przyznam szczerze, że rzadko z tego korzystam więc zakładam że trzeba podać swój numer telefonu tam. Noo dla mnie bardzo nierozsądne w dziejszych czasach. Ale znowu będzie, ze chamsko i nie taki ton 🤷‍♀️

Widocznie akurat dzisiaj przypadł gorszy dzień :)

Matuchno ja w sumie troche zazdroszcze bo ja cholere odczuwam bardzo mocno o ile teraz przy staraniach jest to zacne o tyle bez nich uciazliwe .. :(

Ok. A tutaj tak wpadłaś dzisiaj randomowo dla rozrywki rozumiem ?

Droga forumowiczko, której kompletnie nie znam :) poczytaj więcej niż to co ktoś ci podrzucił :) być może wtedy zrozumiesz sens wypowiedzi :)

I tak jestem mniej empatyczna dla ludzi, którzy wchodzą z butami w czyjeś życie ,bo ktoś napisał coś na forum, czego nie zrozumieli i dorobili sobie ideologie gnojąc go tylko dlatego że akurat maja taki kaprys :) to się popularnie nazywa hejtem i tu ewidentnie wiekszość dzisiejszych wyśmiewaczek powinna sie doszkolić zanim napisze cos na forum co może być szkodliwe ..
tak wpadłam tu tylko dziś randamowo, żebyś mogła po mnie pojechać i pokazać kto tu ma brak empatii 😘

Noo niestety przyznam szczerze, że rzadko z tego korzystam więc zakładam że trzeba podać swój numer telefonu tam. Noo dla mnie bardzo nierozsądne w dziejszych czasach. Ale znowu będzie, ze chamsko i nie taki ton 🤷‍♀️
Wiesz, że nie wiem? Bo jak ja korzystam to z ludźmi których numer tel znam, więc wydaje mi się że tak. Aż tak Wam nie ufam mimo pisania z Wami trochę od roku 🫣

reklama
Coś mi się kojarzy że jest tu możliwość zablokowania osób i wtedy Ty nie widzisz postów tej osoby a ona Twoich. Nigdy tego nie robiłam , ale może warto spróbować ;-) Zapraszamy do nas na wątek staraczkowy. Razem zawsze lepiej się czeka a znaczna większość dziewczyn jest tu wspaniała i mocno się wspieramy :-) Jak to w życiu bywa, nie ze wszystkim zawsze się zgadzamy ale nudno by było jakby nie było odmiennych punktów widzenia.
Da się poprostu zablokować to, że jak ktoś wchodzi na nasz profil to nie widzi naszych postów, gdzie się udzielalismy itp.

Do góry