Osasuna
Zaciekawiona BB
Bardzo popieram Twój wpisNie omijać. Odpowiadać normalnie, a nie wyśmiewać.
Nie neguję Waszej wiedzy. To miejsce do dyskusji. To że o czymś nie słyszeliśmy nie oznacza od razu że tego nie ma. Nie oznacza też że każda zasłyszana/przeczytana treść jest prawdziwa. Badania nad stresem i jakością spermatogenezy są, wystarczy wpisać w google. Nie zabierałam głosu żeby się z kimkolwiek kłócić. Nie podoba mi się najazd na dziewczyny bo coś napisała a Wam się nie podoba. Niestety ale w życiu jest tak, że nie zawsze ma się rację. Nikt nie jest alfą i omegą i nie wie wszystkiego. Dziewczyny które przychodzą na kreski oczekują wsparcia, nie wyśmiewania. Tym bardziej że ich historię (jak ktoś już wspomniał) znamy tylko wyrywkowo i od jednej strony. Niektóre słowa które tu padają są po prostu nie na miejscu.
Na kreskach jestem nowa, ale da się zauważyć/odczuć (nie tylko tutaj, ale na całym babyboom) ,, wyższość" niektórych koleżanek, które uwielbiają robić burzę z niczego.
Oczywiście, jestem pełna podziwu za Wasza wiedzę w tym temacie, ale wystarczy napisać po prostu, że macie inne zdanie, co do danego tematu. Wyśmiewanie kogoś i sprawianie mu przykrości jest po prostu słabe...
Dorosłe kobiety, niektóre też matki - też w taki sam sposób odnoście się do swoich dzieci? Żenujące...