Ja niestety z tych 0:1 albo jest albo nie maJak coś to wrzuć. Poszukamy razem
reklama
MamaR
Fanka BB :)
Witaj! Życzę by 2025r był tym lepszym i żebyś szybko przeszła na wątek mamusiowyCześć dziewczyny!
Jestem nowa na tym forum i chciałabym dołączyć do Waszej grupy
Z mężem staramy się już prawie rok (od lutego 2024).
W tym miesiącu nie odpuściliśmy starań a okres powinien przyjść 23.01 więc wtedy mam nadzieję będę testować
Żołna
Potwierdzam mam w rodzinie wiele kobiet, które rodziły po 40 i z dziećmi jest wszystko okJa mam w tym roku 36 Myślę że też ostatnimi czasy głośno było w tv jak kobiety umierały w trakcie ciąży czy przy porodzie. Tak zawsze było ale kiedyś tego tak nie nagłaśniano i nie robiono z tego strajków.
Trzymam kciuki by się Wam udało a mam wśród znajomych koleżanki po 40 co rodziły i żyją i mają zdrowe dzieci
Sama jestem przed 40 i się tego boje.
Karolinak89
A robiłaś dziś?Ja niestety z tych 0:1 albo jest albo nie ma
Nel331
A ja mam w rodzinie kobietę, która rodziła po 40 swoje 4 dziecko i niestety dobrze nie jestPotwierdzam mam w rodzinie wiele kobiet, które rodziły po 40 i z dziećmi jest wszystko ok
Karolinak89
Ach ta magiczna 40 stka. podziwiam kobiety które rodzą po 40 i absolutnie nie mam nic przeciwko. Dla mnie osobiście to będzie koniec starań o ciążęPotwierdzam mam w rodzinie wiele kobiet, które rodziły po 40 i z dziećmi jest wszystko ok
Żołna
Przykro mi. Niestety nie zawsze jest dobrze gdyby było, to nikt nie miałby obawA ja mam w rodzinie kobietę, która rodziła po 40 swoje 4 dziecko i niestety dobrze nie jest
olka11135
A ja jak się nie wypowiadam, to chciałbym dodać spostrzeżenie osoby,która dołączyła niedawno do grupy. Rozumiem jedną i drugą stronę: jednak zahaczając o punkt 5. to w pierwszej wypowiedzi Myszki brakowało empatii i to wyśmianie nie było na miejscu. Po prostu. Żołna głównie to stara się przekazać. Wartość merytoryczna (którą teraz z Olką ciągnięcie niestety nadal z dużym oburzeniem i po prostu chamsko) jest ważna,ale szacunek i zrozumienie drugiego człowieka jest najważniejsze. Warto byłoby się skupić na zrozumieniu. I osobiście podziwiam MameR,bo od prawie każdej z Was jej się oberwało,a nie po to (jak sama myślę) jest to forum.
Proszę o cytat w którym miejscu jest chamsko
Dziękuję też mam taka nadziejęWitaj! Życzę by 2025r był tym lepszym i żebyś szybko przeszła na wątek mamusiowy
reklama
W wieku 36 lat urodziłam syna są już w tym wieku darmowe badania typu amniopunkcja z której skorzystałam, więc w miarę czuje się spokojna, ale wiadomo jak jestJa mam w tym roku 36 Myślę że też ostatnimi czasy głośno było w tv jak kobiety umierały w trakcie ciąży czy przy porodzie. Tak zawsze było ale kiedyś tego tak nie nagłaśniano i nie robiono z tego strajków.
Trzymam kciuki by się Wam udało a mam wśród znajomych koleżanki po 40 co rodziły i żyją i mają zdrowe dzieci