reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Tak samo jak koleżanka wyżej nie wie o różnicy między bezpłodnością a niepłodnością, różnica jest ogromna i może komuś zrobić ogromną krzywdę. Więc uważam, że warto uświadamiać, tak samo jak z blokowaniem plemników.

ale nikt nikogo tu nie wyśmiał dziś...

Osobiście wyśmiałam stwierdzenie lekarza o blokowaniu plemników i tyle. Bo dla mnie to głupota.
Ale.sie tego blokowania czepiłaś 😁
Ja to myślę że lekarka powiedziała swoje, autorka feralnego postu mogła zrozumieć inaczej i ot cała afera o nic, to raz, a dwa to w sumie na poczatku wywód był o to, że owy mąż autorki nie chce dzieci i zapewne jest zmuszany tudzież wyrabiany w dziecko, co finalnie jest bzdura jak sama autorka wyjaśniła później.
Amen!

Ja to myślę że lekarka powiedziała swoje, autorka feralnego postu mogła zrozumieć inaczej i ot cała afera o nic, to raz, a dwa to w sumie na poczatku wywód był o to, że owy mąż autorki nie chce dzieci i zapewne jest zmuszany tudzież wyrabiany w dziecko, co finalnie jest bzdura jak sama autorka wyjaśniła później.
Amen!
Akurat dla mnie to nie bzdura, a samo wyjaśnienie mnie zaniepokoiło jeszcze bardziej🙂

Amen!
W punkt!

Amen!
No my się czepiamy blokowania plemników o którym lekarka jak najbardziej mogła wspomnieć bo różne rzeczy słyszałam (nikt nie pisał, że to autorka wymyśliła), a to w sumie na nas poszedł pojazd i wytykanie niepłodności..

Co do męża to ja dalej uważam, że potrzebna jest szczera rozmowa, od trzech miesięcy czytam, że on raz chce raz nie chce, dziś nie chce, jutro chce, dziś się boi, jutro się nie boi.. Więc jednak uważam, że warto to poważnie przegadać bo może t9 być krzywdzące dla obu stron.

No my się czepiamy blokowania plemników o którym lekarka jak najbardziej mogła wspomnieć bo różne rzeczy słyszałam (nikt nie pisał, że to autorka wymyśliła), a to w sumie na nas poszedł pojazd i wytykanie niepłodności..

Co do męża to ja dalej uważam, że potrzebna jest szczera rozmowa, od trzech miesięcy czytam, że on raz chce raz nie chce, dziś nie chce, jutro chce, dziś się boi, jutro się nie boi.. Więc jednak uważam, że warto to poważnie przegadać bo może t9 być krzywdzące dla obu stron.
Ale to nie jest już Twoja sprawa 😉

reklama
Do góry