reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

dziewczyny, polecałyście kiedyś jakieś strony z odpowiednikami perfum. Przypomnicie? I te odpowiedniki są wierne czy takie se?

reklama
W lutym planuję zrobić genetyczne. I teraz właśnie pytanie - bo widziałam że są dwa rodzaje - z krwi i z wymazu z policzka. Które są lepsze?

Te badania kwasu itd mogę zrobić w obojętnie jakim dniu cyklu?
ja robiłam jakoś w drugiej fazie cyklu i też tylko z krwi. Przy opisie badań powinno być napisane ktorego dniu cyklu robić 😊

Ja też myślę że o ile podstawowe badania to wiadomo, trzeba robić czy się człowiek stara czy nie, to o ile nasienie jest ok to nie pchałabym się np w badania hormonalne raczej. Bo to wyszłoby wtedy w badaniach nasienia, że coś jest nie tak - tak jak u mojego dla przykładu, słabe nasienie = niski testosteron i podwyższona prolaktyna :) ale oczywiście jak ktoś chce choćby dla spokoju ducha to czemu nie :)
U nas teraz nasienie prawie w normie (morfologia tylko 2%), ale się okazało, że dość mocno obniżone HBA. Pierwszy raz robione były rozszerzone badania, tak to byśmy się cieszyli z dobrych wyników, że w końcu sie poprawiły i czekali na cud. Także wiecznie coś. Za to wszystkie hormony idealnie w punkt.

reklama
Cześć dziewczyny, jestem zapisana na jutro ale z ciekawości zrobiłam test no i nic z tego. Okres ma być 2 lutego ale czuję że będzie. Proszę, test negatywny w załączniku:/ w dodatku jakiś zalany 😅 nie wiem jak to możliwe skoro zanurzyłam go w kubeczku ^^
IMG_20240130_171252.jpg

Do góry