Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja robiłam jakoś w drugiej fazie cyklu i też tylko z krwi. Przy opisie badań powinno być napisane ktorego dniu cyklu robićW lutym planuję zrobić genetyczne. I teraz właśnie pytanie - bo widziałam że są dwa rodzaje - z krwi i z wymazu z policzka. Które są lepsze?
Te badania kwasu itd mogę zrobić w obojętnie jakim dniu cyklu?
Ja mialam z wymazu policzkaW lutym planuję zrobić genetyczne. I teraz właśnie pytanie - bo widziałam że są dwa rodzaje - z krwi i z wymazu z policzka. Które są lepsze?
Te badania kwasu itd mogę zrobić w obojętnie jakim dniu cyklu?
Ja lubię ze strony francuskie perfumy, bardzo mi przypominają oryginały i na mnie są trwałe.dziewczyny, polecałyście kiedyś jakieś strony z odpowiednikami perfum. Przypomnicie? I te odpowiedniki są wierne czy takie se?
Btw lutowe kreski stworzone, możecie się zapisywać, ale standardowo pogaduchy kontynuujemy tutaj do końca miesiąca
U nas teraz nasienie prawie w normie (morfologia tylko 2%), ale się okazało, że dość mocno obniżone HBA. Pierwszy raz robione były rozszerzone badania, tak to byśmy się cieszyli z dobrych wyników, że w końcu sie poprawiły i czekali na cud. Także wiecznie coś. Za to wszystkie hormony idealnie w punkt.Ja też myślę że o ile podstawowe badania to wiadomo, trzeba robić czy się człowiek stara czy nie, to o ile nasienie jest ok to nie pchałabym się np w badania hormonalne raczej. Bo to wyszłoby wtedy w badaniach nasienia, że coś jest nie tak - tak jak u mojego dla przykładu, słabe nasienie = niski testosteron i podwyższona prolaktyna ale oczywiście jak ktoś chce choćby dla spokoju ducha to czemu nie
Ja zamawiam made in lab. Nie są całkowicie 1:1 ale podobnedziewczyny, polecałyście kiedyś jakieś strony z odpowiednikami perfum. Przypomnicie? I te odpowiedniki są wierne czy takie se?
Dla mnie nie są zbyt trwałe, ale cena też jest niska więc w sumie są spoko.Ja lubię ze strony francuskie perfumy, bardzo mi przypominają oryginały i na mnie są trwałe.