reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

dziewczyny, polecałyście kiedyś jakieś strony z odpowiednikami perfum. Przypomnicie? I te odpowiedniki są wierne czy takie se?

reklama
W lutym planuję zrobić genetyczne. I teraz właśnie pytanie - bo widziałam że są dwa rodzaje - z krwi i z wymazu z policzka. Które są lepsze?

Te badania kwasu itd mogę zrobić w obojętnie jakim dniu cyklu?
ja robiłam jakoś w drugiej fazie cyklu i też tylko z krwi. Przy opisie badań powinno być napisane ktorego dniu cyklu robić 😊

Ja też myślę że o ile podstawowe badania to wiadomo, trzeba robić czy się człowiek stara czy nie, to o ile nasienie jest ok to nie pchałabym się np w badania hormonalne raczej. Bo to wyszłoby wtedy w badaniach nasienia, że coś jest nie tak - tak jak u mojego dla przykładu, słabe nasienie = niski testosteron i podwyższona prolaktyna :) ale oczywiście jak ktoś chce choćby dla spokoju ducha to czemu nie :)
U nas teraz nasienie prawie w normie (morfologia tylko 2%), ale się okazało, że dość mocno obniżone HBA. Pierwszy raz robione były rozszerzone badania, tak to byśmy się cieszyli z dobrych wyników, że w końcu sie poprawiły i czekali na cud. Także wiecznie coś. Za to wszystkie hormony idealnie w punkt.

reklama
Cześć dziewczyny, jestem zapisana na jutro ale z ciekawości zrobiłam test no i nic z tego. Okres ma być 2 lutego ale czuję że będzie. Proszę, test negatywny w załączniku:/ w dodatku jakiś zalany 😅 nie wiem jak to możliwe skoro zanurzyłam go w kubeczku ^^
IMG_20240130_171252.jpg

Do góry