reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Dziewczyny jako, że zbliża się koniec miesiąca chciałam się z Wami serdecznie pożegnać. Narazie nie przechodzę na mamusie. Myślę, że jak coś to dopiero po 10 lutego jak na wizycie będzie serce.
Jesteście niezawodne, skarbnica wiedzy i super wsparcie. Trzymam kciuki za Was wszystkie razem, oraz każda z osobna. Dziękuję za rady i wsparcie.
Może to źle zabrzmi, ale mam cichą nadzieję, że nie wrócę tu za kilka dni lub tygodni. Mam również nadzieję, że niedługo każda z Was otrzyma swój wymarzony prezent i zmieni wątek. Powodzenia ✊🤞✊✊🤞
Trzymam kciuki 🤞 Spokojnych i zdrowych 9 miesięcy ❤️

Mam w końcu :)

Beta bez szału jak na 7dpt, więc raczej się nie nastawiam.. tak coś czułam rano, że nie ma się co cieszyć, bo nawet kreska zbladła dziś 🥺
W teorii mogłoby być wyżej… ale ciało ludzkie to nie matematyka :) może troszkę później się wgryzł kropek i zaraz beta wystrzeli. Trzymam kciuki!

Mam dzisiejszy wynik progesteronu -7 lub 8 dpo. Przestałam się martwić, że mam problem ze zbyt niskim poziomem progesteronu w fazie lutealnej. Jednak okazało się, że moja własna diagnoza była nietrafiona. Natomiast teraz martwię się, że jest zbyt wysoki ten hormon. Myślicie, że to bardzo źle, że on jest ponad normę?

Załączniki

• Screenshot_20240129_163146.jpg
    Screenshot_20240129_163146.jpg
    161,9 KB · Wyświetleń: 190
reklama
Dziewczyny powiedzcie co o tym myślicie, 15 dc byłam na usg i nie było płynu w zatoce, pęcherzyki byly do 8mm, więc sugerowałyście że to może jest cykl bezowulacyjny. Sluz plodny mialam od 10 do 14 dc. Dzisiaj zeobilam proga. Mam 21 dc. I prog mam 13,93. Czy z tego wynika że owulka jednak była przed tym usg?

Do góry