LadyCaro
Fanka BB :)
no to nie jest jakaś szalona, ale z tego co sie orientuje to nie jest nic straconego. Mam nadzieję, że odbije. Przytulam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to nie jest jakaś szalona, ale z tego co sie orientuje to nie jest nic straconego. Mam nadzieję, że odbije. Przytulam
@agata8051 Twój mąż stosował? Pomogło coś?@agata8051 jeśli dobrze kojarzę
Trzymam kciuki Spokojnych i zdrowych 9 miesięcyDziewczyny jako, że zbliża się koniec miesiąca chciałam się z Wami serdecznie pożegnać. Narazie nie przechodzę na mamusie. Myślę, że jak coś to dopiero po 10 lutego jak na wizycie będzie serce.
Jesteście niezawodne, skarbnica wiedzy i super wsparcie. Trzymam kciuki za Was wszystkie razem, oraz każda z osobna. Dziękuję za rady i wsparcie.
Może to źle zabrzmi, ale mam cichą nadzieję, że nie wrócę tu za kilka dni lub tygodni. Mam również nadzieję, że niedługo każda z Was otrzyma swój wymarzony prezent i zmieni wątek. Powodzenia
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Myślę że intensywność kreski nic jeszcze nie przesądza.Mam w końcu
Beta bez szału jak na 7dpt, więc raczej się nie nastawiam.. tak coś czułam rano, że nie ma się co cieszyć, bo nawet kreska zbladła dziś
Ja trzymam dalej kciukiMam w końcu
Beta bez szału jak na 7dpt, więc raczej się nie nastawiam.. tak coś czułam rano, że nie ma się co cieszyć, bo nawet kreska zbladła dziś
W teorii mogłoby być wyżej… ale ciało ludzkie to nie matematyka może troszkę później się wgryzł kropek i zaraz beta wystrzeli. Trzymam kciuki!Mam w końcu
Trzymam kciuki kochana oby się bujnęła z impetemMam w końcu