reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dziewczyny, brałyście kiedyś aromka na stymulację owu? Jeśli tak to w jakich dawkach bo ja 2x1 od 2 do 4dc i 5-7 dc 1x1 i w tym cyklu miałam dwa pęcherzyki dominujące w jajniku (który wcześniej ani razu nie dał owu) a jak nie wyjdzie teraz znowu to mam brać 2x1 przez 5 dni
Brałam 2x1 i miałam ładne owulki, zdarzało się, że były 3 dominujące

reklama
Dziewczyny jako, że zbliża się koniec miesiąca chciałam się z Wami serdecznie pożegnać. Narazie nie przechodzę na mamusie. Myślę, że jak coś to dopiero po 10 lutego jak na wizycie będzie serce.
Jesteście niezawodne, skarbnica wiedzy i super wsparcie. Trzymam kciuki za Was wszystkie razem, oraz każda z osobna. Dziękuję za rady i wsparcie.
Może to źle zabrzmi, ale mam cichą nadzieję, że nie wrócę tu za kilka dni lub tygodni. Mam również nadzieję, że niedługo każda z Was otrzyma swój wymarzony prezent i zmieni wątek. Powodzenia ✊🤞✊✊🤞
A ja zycze tobie nudnej i spokojnej ciąży 🍀 niech maluszek rosnie 🍀

Dziewczyny jako, że zbliża się koniec miesiąca chciałam się z Wami serdecznie pożegnać. Narazie nie przechodzę na mamusie. Myślę, że jak coś to dopiero po 10 lutego jak na wizycie będzie serce.
Jesteście niezawodne, skarbnica wiedzy i super wsparcie. Trzymam kciuki za Was wszystkie razem, oraz każda z osobna. Dziękuję za rady i wsparcie.
Może to źle zabrzmi, ale mam cichą nadzieję, że nie wrócę tu za kilka dni lub tygodni. Mam również nadzieję, że niedługo każda z Was otrzyma swój wymarzony prezent i zmieni wątek. Powodzenia ✊🤞✊✊🤞
Spokojnych 9 miesięcy ❤️

Spokojnych 9 m-cy - uciekaj i nie wracaj! ❤️

@Lilli2 masz już wyniki bety? Trzymamy kciuki :)

Ja dzisiaj zrobiłam kilka badań i już 3 stówki nie moje :) w piątek monitoring, ciekawe jaki cykl się szykuje, bo tym razem naturalnie bez stymulacji.
Mam w końcu :)

Beta bez szału jak na 7dpt, więc raczej się nie nastawiam.. tak coś czułam rano, że nie ma się co cieszyć, bo nawet kreska zbladła dziś 🥺

Załączniki

• IMG_6879.jpeg
    IMG_6879.jpeg
    66,3 KB · Wyświetleń: 212
Wszystkiego dobrego dla Ciebie 😘

reklama
Do góry