annn1
Fanka BB :)
Ja też jestem ciekawa.Mnie też to ciekawi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jestem ciekawa.Mnie też to ciekawi
ja będę stalkować na mamusiach póki grupa publicznaW poniedziałek jeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciążą
Dawaj tuW poniedziałek jeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciążą
też jestem ciekawa! chociaz uważam, że tu możesz napisać, przecież do końca miesiąca jesteś na wątku legalnie a to nie spamowanie tylko zaspokojenie naszej ciekawości chyba, że ktoś ma coś przeciwko to też rozumiemW poniedziałek jeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciążą
Nie do końca mi to odpowiada. Staram się szanować psychikę długoletnich starczek i wiem, że mimo tego, że mocno mi kibicują żeby wszystko było ok, to gdzieś tam zawsze w sercu smutek się pojawi. I jest to zrozumiałeDawaj tu
dokładnie @aurii_orelii ! spamowanie to by były rozkminy odnośnie ciąży, badań w ciąży, wyprawki. A takie rzeczy chyba dla każdej z nas są ciekawe, tym bardziej, że byłaś długo i we care about Youteż jestem ciekawa! chociaz uważam, że tu możesz napisać, przecież do końca miesiąca jesteś na wątku legalnie a to nie spamowanie tylko zaspokojenie naszej ciekawości chyba, że ktoś ma coś przeciwko to też rozumiem
Od razu szukaj jakiegoś sprawdzonego immunologaA myślisz żeby z tymi moimi wynikami od razu umawiać się do immunologa czy iść z nimi dopiero do kliniki i czekać co tam powiedzą? Jestem umówiona do Novum..
Także czekam na wiadomość na privNie do końca mi to odpowiada. Staram się szanować psychikę długoletnich starczek i wiem, że mimo tego, że mocno mi kibicują żeby wszystko było ok, to gdzieś tam zawsze w sercu smutek się pojawi. I jest to zrozumiałe