reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

To już chyba można gratulować 🥰
Ja jutro też idę na krew, miał iść tylko mąż ale stwierdził że po co tylko on ma cierpieć 😅
Chciałam zbadać ten progesteron ktoś tu polecał w 7/8 dniu od owu. Ja nie wiem kiedy była ale 3 stycznia test owu był pozytywny a 4 już negatyw. Zbadam też betę czy już po poronieniu spadła do 0, liczę że tak bo testy ciążowe juz dawno pokazują biel vizira.

reklama
Dziewczyny wiem, że nic nie wiem. Kreska jakby odrobinę bledsza i nie wiem czy to tak słabo się wypłukuje czy jednak nie ściemniała bo nie takie siuśki jak powinny być. Jutro dla pewności test i beta. Chciałam zrobić dziś ale Stary mi zabronił 😁
Czekamy do jutra z niecierpliwością 🤞‼️
Oby ciemniala😁

@aurii_orelii a jak emocje? Jak nastawienie?
Na razie nażarłam się pizzy, brzuch mi spuchł i mam wrażenie, że zaraz się porzygam 😁leżę w wannie, w której się nie kąpie bo nie mogę tylko k*wa leje wodę na stopy (wiem pojebane ale mnie to uspokaja i robię tak od kilku dni) Ale ja na prawdę nie czuję żeby to było to 🤷 A nawet gdyby to boję się nawet cieszyć...

Dziewczyny, nie wiem na ****, ale zrobiłam owulaka. Coś mi śluz w **** nie pasował. Czy to mozliwe, żeby na 3 dni przed okresem planowanym tak wyszedł owulak😅? Jakby ta owulka dopiero szła?

*****, no niemożliwe, że mi się tak przesunęło. Toć pęcherzyk rósł😂

Załączniki

• IMG_20240111_212807_edit_612102238615972.jpg
    IMG_20240111_212807_edit_612102238615972.jpg
    256,2 KB · Wyświetleń: 95
Dziewczyny, nie wiem na ****, ale zrobiłam owulaka. Coś mi śluz w **** nie pasował. Czy to mozliwe, żeby na 3 dni przed okresem planowanym tak wyszedł owulak😅? Jakby ta owulka dopiero szła?

*****, no niemożliwe, że mi się tak przesunęło. Toć pęcherzyk rósł😂
ale on nie jest pozytywny ;) a id pozytywu owulaki mogą wychodzić ciemne aż do okresu. Więc jak zrobiłaś tego jednego owulaka to tak naprawdę świadczy o niczym :)

reklama
U mnie tez zawsze najpierw badanie dotykiem i skierowanie na usg :) a wiecie jak się zdziwiłam jak poszłam ledwo po dwudziestce do jakiegoś innego ginekologa na kontrole, a on do mnie „proszę się rozebrać od pasa w górę” xD pierwszy raz jakikolwiek lekarz sprawdzał mi piersi wtedy
Ja nie zapomnę jak byłam na wizycie, spoko....badanie piersi a lekarz pierwsze co "ooo ma Pani asymetrię" ... No kurde serio ? Nie widziałam, że pół życia wszywam wkładki do jednej strony stanika i mam lekką skoliozę 🤦. Spoko jakby zapytał, czy zawsze miałam różnice w piersiach, bo to jest istotne diagnostycznie ale reakcja była mocno nie na miejscu

Do góry