reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Ja nie zapomnę jak byłam na wizycie, spoko....badanie piersi a lekarz pierwsze co "ooo ma Pani asymetrię" ... No kurde serio ? Nie widziałam, że pół życia wszywam wkładki do jednej strony stanika i mam lekką skoliozę 🤦. Spoko jakby zapytał, czy zawsze miałam różnice w piersiach, bo to jest istotne diagnostycznie ale reakcja była mocno nie na miejscu
o kurde to ja bym już jakiś zbok alert miała

reklama
Dobra, ja tez stalkuje 🙊 Pozdro @Bolilol 😁 Tez bardzo dlugo wysikiwalam kreski po Ovi. Wiem, ze to inny lek ale jednak. Jak juz tego „ostatniego” dnia mialam taka kreske ze naprawde dawala do myslenia to oznaczalo jedno 😁 Trzymam kciuki!
Twojej bety do końca życia nie zapomnę 😂😂😂 7,coś ... Dzień później 7, coś 😂😂😂 i bummmm wzrost 😍😍😍

mój mąż na wszystko sępi. Serio na wszystkim szuka oszczędności, bo budujemy dom. . . Wkurza mnie do strasznie. Jedyne co to na badania nie żałuję. Kiedyś miałam gina i dentystę w jednym dniu, dentysta 600 i gin 500. O dentyście to przez miesiąc wspominał, że dziadyga tyle skasował 🫣😅 o gin zapomniał. Generalnie ja się czuję trochę oszukana. Dzisiaj mi zaproponowała drożność, po dwóch cyklach stymulowanych... Czyli muszą na CITO szukać innego lekarza.
Podwójnie się wkurzam, bo jak chodzę na monitoring to za pierwszą wizytę place 420 za drugą 330 doliczając leki to tysiak strzela co miesiąc. Jak dziewczyny pisały, że płacą 150 złotych to aż gęsiej skórki dostałam. Taki los biedaka, kroją go na każdym kroku 😖
Mój mąż za to odwrotnie, jego zawsze na wszystko stać i oszczędzanie nie ma sensu, bo wszystko i tak drożeje. No dosłownie dziś weszłam do domu i mówię, że musimy trochę uciąć wydatki, z czegoś zrezygnować, bo właśnie wydałam prawie tysiaka wracając od mechanika i z apteki. No ale mój mąż uważa, że na nic zbędnego nie wydajemy. Nie będę wchodziła w szczegóły budżetu, ale dość niech będzie, że mam zupełnie inne zdanie.

Mój mąż za to odwrotnie, jego zawsze na wszystko stać i oszczędzanie nie ma sensu, bo wszystko i tak drożeje. No dosłownie dziś weszłam do domu i mówię, że musimy trochę uciąć wydatki, z czegoś zrezygnować, bo właśnie wydałam prawie tysiaka wracając od mechanika i z apteki. No ale mój mąż uważa, że na nic zbędnego nie wydajemy. Nie będę wchodziła w szczegóły budżetu, ale dość niech będzie, że mam zupełnie inne zdanie.
ale to powiem Ci, ze ja mam czasem podobne myśli. Po cholere ja ciułam ten hajs, upycham w każdą dziurę co mogę, jak zaraz mi inflacja wszystko zeżre. No ale nie, ja muszę mieć, bo daje mi to poczucie spokoju.

Dziewczyny wiem, że nic nie wiem. Kreska jakby odrobinę bledsza i nie wiem czy to tak słabo się wypłukuje czy jednak nie ściemniała bo nie takie siuśki jak powinny być. Jutro dla pewności test i beta. Chciałam zrobić dziś ale Stary mi zabronił 😁
Albo mam problem ze wzrokiem albo ta wydaje mi się mocniejsza.✊✊

reklama
Do góry