reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

cały czas buduje napięcie. A ja tylko odświeżam i odświeżam 🫣
Dziewczyny wiem, że nic nie wiem. Kreska jakby odrobinę bledsza i nie wiem czy to tak słabo się wypłukuje czy jednak nie ściemniała bo nie takie siuśki jak powinny być. Jutro dla pewności test i beta. Chciałam zrobić dziś ale Stary mi zabronił 😁

Załączniki

• IMG_20240111_201225.jpg
    IMG_20240111_201225.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 200
reklama
Dziewczyny wiem, że nic nie wiem. Kreska jakby odrobinę bledsza i nie wiem czy to tak słabo się wypłukuje czy jednak nie ściemniała bo nie takie siuśki jak powinny być. Jutro dla pewności test i beta. Chciałam zrobić dziś ale Stary mi zabronił 😁
a to niedobry stary 😱 czy on nie rozumie, że my tu wszyscy czekamy 🫣 mam nadzieję, że Twój jutrzejszy dzień zacznie się pięknie 😍

Czuję w kościach, że wypierdalasz 😘

Aaa! To musi być cionsz! 🤞❤️ Czekam na jutrzejsze wieści - z niecierpliwością.

Dobra, ja tez stalkuje 🙊 Pozdro @Bolilol 😁 Tez bardzo dlugo wysikiwalam kreski po Ovi. Wiem, ze to inny lek ale jednak. Jak juz tego „ostatniego” dnia mialam taka kreske ze naprawde dawala do myslenia to oznaczalo jedno 😁 Trzymam kciuki!

reklama
Do góry