reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Czy macie może jakieś pomysły na walentynki? Wiem, że to jeszcze miesiąc, ale u mnie wymyślenie prezentu dla partnera zajmuje wieki. Szukam czegoś niezbyt romantycznego, raczej użytkowego… On wszystko ma, niczego nie potrzebuje, prezenty są w ogóle bez sensu itp. Każda inspiracja na wagę złota
A ma jakieś chobby? Bo jak nie to może coś do auta?

reklama
A ma jakieś chobby? Bo jak nie to może coś do auta?
Ma. Planszówki. Ale dostał na święta milion gier więc ten pomysł niestety odpada. Myślałam o pasku albo portfelu z grawerem (inicjały), ale sama nie wiem. Zarówno portfel jak i pasek ma i nic się z nimi nie dzieje więc szybko nowych nie będzie potrzebował.

Jest to bardzo przykre. W takim wieku niektore zaczynają starania. Pani endokrynolog jest już wiekowa?
Ja mam prawie 29 i mój ginekolog powiedział, że mamy sporo czasu. Staramy się już od ponad 3 lat🤷‍♀️
Ja kiedy zaszłam w 3 ciążę w wieku 34 lat i po 12 latach od poprzedniej to mój gin zapytał czemu tak późno? Poczułam się jak stara babcia 🫥 w pracy wszyscy żartowali że na stare lata się "zachciało" a mój brat mnie dobił tekstem "w tym wieku wam się chciało czy to wpadka ?" 🙈.

Cześć! My z mężem po wizycie w klinice. Padła decyzja inseminacji więc odrazu trochę badań zrobiliśmy dziś , TSH , T3 T4, wirulosogia 5, Anty-HIV-1,2,VDRL,Anty-HCV-Ab, Toksoplazmoza, PCR, toxo IgG, IgM , badanie przeciwciał różyczki, pakiet urogenitalny , u męża również trochę tego było za 10 dni cytologia i biocenoza bo dziś delikatna infekcja się przyplątała 😵‍💫 i po tej miesiączce robimy drożność i jak TSH spadnie trochę to odrazu przechodzimy do inseminacji. USG wszystko super piękne 🥚🥚 i endometrium luks 🙂
W końcu coś ruszyło tak jak trzeba ✊🏻✊🏻
Super, niezły plan🙂
💪

reklama
Do góry