Kosinka94
Moderator
Raczej przerwać. Szczerze, nie miałam takiej sytuacji.Dziewczyny, biorę duphaston dopiero 7 dzień i dostałam okres… miałam to brać 10 dni. Czy mam przerwać czy dalej to brać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej przerwać. Szczerze, nie miałam takiej sytuacji.Dziewczyny, biorę duphaston dopiero 7 dzień i dostałam okres… miałam to brać 10 dni. Czy mam przerwać czy dalej to brać?
Ona mi mówiła, że mogę dostać okresu w trakcie brania tego, bo endometrium jest cienkie, ale jakoś dziwne to jest dla mnie. Też nigdy o czymś takim nie słyszałam. Aleeee to oznacza, że w tym miesiacu będę testować!Raczej przerwać. Szczerze, nie miałam takiej sytuacji.
Ja dostawałam 3 dni po odstawieniu, tylko że ja brałam by progesteron trochę później zaczął spadać.Ona mi mówiła, że mogę dostać okresu w trakcie brania tego, bo endometrium jest cienkie, ale jakoś dziwne to jest dla mnie. Też nigdy o czymś takim nie słyszałam. Aleeee to oznacza, że w tym miesiacu będę testować!
Zdecydowanie przerwać.Dziewczyny, biorę duphaston dopiero 7 dzień i dostałam okres… miałam to brać 10 dni. Czy mam przerwać czy dalej to brać?
U mnie wystarczył ginekolog prowadzący, a później konsultowałam wyniki z immunologiem.Dziewczyny, niedługo powinnam dostać wyniki zespołu antyfosfolipidowego. Do jakiego lekarza z nimi pójść? Immunolog czy hematolog?
W zeszłym miesiącu mój gin mnie uprzedzał, że jeśli by się tak stało no to żeby odstawić, ale tylko jeśli to na 100% będzie okres a nie jakieś plamieniaDziewczyny, biorę duphaston dopiero 7 dzień i dostałam okres… miałam to brać 10 dni. Czy mam przerwać czy dalej to brać?
Ale to taki okres okres czy tylko plamienia? Jeśli delikatne plamienie to ja miałam podobnie za drugim razem i kontynuowałam zgodnie z tym co lekarz mi powiedział. A bierzesz żeby sprzyjać implantacji czy na wywołanie miesiączki?Dziewczyny, biorę duphaston dopiero 7 dzień i dostałam okres… miałam to brać 10 dni. Czy mam przerwać czy dalej to brać?
Ja swoje wyniki pokazywałam zarówno immunologowi (on wypisał skierowanie) jak i przy okazji wizyty przyniosłam je też do mojego ginekologa prowadzącego.Dziewczyny, niedługo powinnam dostać wyniki zespołu antyfosfolipidowego. Do jakiego lekarza z nimi pójść? Immunolog czy hematolog?