Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O wowDziewczyny ja już nic z tych moich bet nie rozumiem. W sobotę beta 1299, w poniedziałek 1177 i odstawiona luteina, czekałam na krwawienie. Dziaj poszłam skontrolować o ile spadła i nagle 3343.
A jaki próg? Miałaś na usg uwidoczniony pęcherzyk w macicy przy tych 1177? Masz jakieś bóle brzucha? Krwawienie?Dziewczyny ja już nic z tych moich bet nie rozumiem. W sobotę beta 1299, w poniedziałek 1177 i odstawiona luteina, czekałam na krwawienie. Dziaj poszłam skontrolować o ile spadła i nagle 3343.
Nie badałam proga, bo nie wiedziałam kiedy można po luteinie. Nie mam żadnego bólu brzucha. Na USG był jakiś niby pęcherzyk w macicy. W środę miałam takie większe plamienie brązowe i na następny dzień już ustało, dziś bardzo delikatne. Jutro chyba pójdę jeszcze do innego laboratorium i porównam wynik. Wizytę mam w poniedziałek o 21. Myślicie że mogę zaczekać ?A jaki próg? Miałaś na usg uwidoczniony pęcherzyk w macicy przy tych 1177? Masz jakieś bóle brzucha? Krwawienie?
Nie ma najmniejszego sensu iść do innego laboratorium żeby porównać betę.Nie badałam proga, bo nie wiedziałam kiedy można po luteinie. Nie mam żadnego bólu brzucha. Na USG był jakiś niby pęcherzyk w macicy. W środę miałam takie większe plamienie brązowe i na następny dzień już ustało, dziś bardzo delikatne. Jutro chyba pójdę jeszcze do innego laboratorium i porównam wynik. Wizytę mam w poniedziałek o 21. Myślicie że mogę zaczekać ?
Skacząca beta jest mocno niepokojąca Jeśli masz taką możliwość to ja bym się przeszła jak najszybciej do lekarza i skonsultowala wyniki i niech zrobi usg. I dorzuć proga do bety jeśli będziesz sprawdzać kolejny przyrost.Nie badałam proga, bo nie wiedziałam kiedy można po luteinie. Nie mam żadnego bólu brzucha. Na USG był jakiś niby pęcherzyk w macicy. W środę miałam takie większe plamienie brązowe i na następny dzień już ustało, dziś bardzo delikatne. Jutro chyba pójdę jeszcze do innego laboratorium i porównam wynik. Wizytę mam w poniedziałek o 21. Myślicie że mogę zaczekać ?
stopień II/III jest jeszcze ok ale na granicy bo od III już jest uznawany za nieprawidłowy. Ph tez mogłoby być nizsze. Może zacznij brać jakiś probiotyk (poszukaj sobie u pana tabletki, ma wylistowane probiotyki-leki). A w którym dniu cyklu robiłaś badanie?Może któraś z dziewczyn może mi powiedzieć coś o tych wynikach ?
Ja bym poszła do dobrego lekarza z dobrym sprzętem, usg i szukanie pęcherzyka.Nie badałam proga, bo nie wiedziałam kiedy można po luteinie. Nie mam żadnego bólu brzucha. Na USG był jakiś niby pęcherzyk w macicy. W środę miałam takie większe plamienie brązowe i na następny dzień już ustało, dziś bardzo delikatne. Jutro chyba pójdę jeszcze do innego laboratorium i porównam wynik. Wizytę mam w poniedziałek o 21. Myślicie że mogę zaczekać ?
Właśnie wysłałam smsa. Może mnie nie zamorduje za późną godzinęNie ma najmniejszego sensu iść do innego laboratorium żeby porównać betę.
Masz możliwość napisać smsa do lekarza z wynikami?