reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ja też mam kiepskie doświadczenia właśnie głównie z ginekologami w Luxmed oraz Medicover. Jedna babeczka wiem że jest spoko w luxmed ale do niej się dostać to jak wygrać w totolotka. W ogóle nie ma terminów. Ja nie wiem jak Luxmed i Medicover wyszukuje tych ,,specjalistów" 🤣.

Widze dziewczyny ze nie tylko ja zrobiam zakupy na kolejny cykl 😁😁 testy w drodze hihi 🍀
No właśnie 🙈 jutro zaczynam testować...co mi tam 🤷 będę sobie sikać dla rozrywki...mam 5 pinków i 3 horieny czułość 25 😂 Kto zamówił właśnie 15 testów ? Kiedy przyjdą ? Znając moje szczęście za tydzień razem z okresem 😂😂😂 ale w poniedziałek wizyta 🙈 zobaczymy co powie chociażby na moją paskudną nadżerkę 🙈

Ja też mam kiepskie doświadczenia właśnie głównie z ginekologami w Luxmed oraz Medicover. Jedna babeczka wiem że jest spoko w luxmed ale do niej się dostać to jak wygrać w totolotka. W ogóle nie ma terminów. Ja nie wiem jak Luxmed i Medicover wyszukuje tych ,,specjalistów" 🤣.
ja jestem zapisana do endokrynologa z luxmedu który ma mniej niż jedna gwiazdkę na znanym lekarzu 🤡 codziennie poluje żeby dorwać termin do kogoś innego. A ginekolog jest jedna babka spoko, co cykl zmieniam sobie termin na za 1,5-2msc na potencjalna wizytę ciążowa. Bez takiego wyprzedzenia nie ma opcji się do niej dostać

ja jestem zapisana do endokrynologa z luxmedu który ma mniej niż jedna gwiazdkę na znanym lekarzu 🤡 codziennie poluje żeby dorwać termin do kogoś innego. A ginekolog jest jedna babka spoko, co cykl zmieniam sobie termin na za 1,5-2msc na potencjalna wizytę ciążowa. Bez takiego wyprzedzenia nie ma opcji się do niej dostać
Można mieć mniej niż jedną ? 😱

jak medicover kiedyś chciałam skierowanie na progesteron to mi ginekolog powiedział, ze mi nie da bo rok temu był dobry.
to ja tak dokładnie miałam w grudniu. Na teleporadzie poprosiłam o skierowanie na badania hormonalne wszystkie to pani lekarz mi powiedziała, ze hormony jak raz wyjdą dobre to już zawsze tak zostają, wiec nie trzeba badać. No chyba, żebym miała hashimoto, ale tego tez na pewno mieć nie będę bo by już to było widać w wynikach 🤡

ja baaaardzo polecam doktor Grajewską-Ferens. Trafiłam do niej przez przypadek, ale mega kompleksowo się wszystkim zajęła, dała skierowania itd. Ale tez nie mogę znaleźć terminu do niej.

reklama
to ja tak dokładnie miałam w grudniu. Na teleporadzie poprosiłam o skierowanie na badania hormonalne wszystkie to pani lekarz mi powiedziała, ze hormony jak raz wyjdą dobre to już zawsze tak zostają, wiec nie trzeba badać. No chyba, żebym miała hashimoto, ale tego tez na pewno mieć nie będę bo by już to było widać w wynikach 🤡
ja nie wie czy Ci lekarze te dyplomy w czipsach znajdują czy co...

Do góry