królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Zgadza się ja też mogłabym niejedną własną żenującą historie opowiedzieć własną czy bliskich znajomych, ale nie widzę sensu, niepotrzebne mi ocenianie ich zachowań czy wyborów [tym bardziej,Szczęście, że nie wszystko i wszystkich musimy ogarniać W wielu domach są smaczki, których nikt nie chce wyciągać na światło dzienne. Ja szanuje ludzi, którzy mówią jak jest . Znam ludzi z bardzo różnych domów i w wielu z nich są historie wywalające oczy z orbit. Sama mogłabym trochę ciekawych opowiedzieć nie mówiąc o zaskakujących znajomych, którzy mają masę niesamowitych zalet i są wspaniałymi ludźmi ale też potrafią zaskoczyć Jesteśmy tylko ludźmi
że to urywki z życia], szkoda energii. Przecież czyjeś zachowania nie świadczą o mnie. Można czasami coś tam w ramach ciekawostki trzasnąć ale raz w czas, bo potem faktycznie wychodzi, że człowieka otaczają sami idioci a jest powiedzenie:
...kto z kim przystaje, taki się staje... haaa
Za bardzo Kornelia się przejmujesz tym, że inni wokół Ciebie mają glupie momenty i obierasz role ich mentora. I bierzesz to do siebie zbyt mocno, tak jakbyś musiała wszystkich wokół bronić, zapytaj tylko czy wśród tych osób, prócz Twojego faceta, jest ktoś kto Ciebie też, by tak bronił. Rozumiem, co w tych wypowiedziach Cię ubodło,mam podobną wrażliwość na specyficzną formę wypowiedzi. Niestety tyle tu charakterów ile nas i nie kazda z kazdą da radę, biorąc pod uwagę doła, pms, kolejny @ ...no żyćko niestety.
Ostatnia edycja: