reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Mialam, miałam. Bez tego bym sobie nie poradziła z poronieniami. Chociaż mam psyche, która szybko się regeneruje.

Season 4 Hug GIF by Good Girls

Czasami mimo silnej psychiki ilość zdarzeń jest za duża na jednego człowieka. 🌈 jeszcze będzie pięknie.

reklama
A ja mam bardzo głupie pytanie, nie zjedzcie mnie 🤣🤣🤣

Mianowicie. W szpitalu przed łyżeczkowaniem zrobili mi badania krzepnięcia krwi. I wyszły sporo poniżej normy mimo że przyjmowałam acard i heparynę. Myślałam więc że mam zakrzepicę, ale wyniki badań na zespół antyfosfolipidowy okazały się świetne 🙉🙉

No i teraz do sedna. Ja baaaardzo mało piję. Wiem, że to źle ale mi się po prostu pić nie chce, także generalnie w ciągu całego dnia wypijam dwie kawy i to tyle. Mąż twierdzi, że mogę ronić właśnie przez to że jestem odwodniona. Ale ja się nie czuje odwodniona w ogóle, myślicie że to może mieć jakikolwiek wpływ?

Na b12 się nie znam, ale dołączam info z wartościowego profilu na insta. Ta Pani przekazuje naprawdę cenne informacje dla staraczek :)
Cenne ale dla mnie jest irytująca 😅 nie mogę jej oglądać. A wszędzie wyświetla mi się jej mądrość, że absolutnie nie powinno się przyjmować syntetycznego kwasu foliowego z metylowana, bo syntetyk blokuje aktywny. Dla mnie przekazuje tą wiedzę bardzo agresywnie.
No i jak chcesz się dowiedzieć jak reszta skomponować suplementów to konsultacja u niej 300/350 zł + pakiet badań za ponad 1000 prywatnie.

Mianowicie. W szpitalu przed łyżeczkowaniem zrobili mi badania krzepnięcia krwi. I wyszły sporo poniżej normy mimo że przyjmowałam acard i heparynę. Myślałam więc że mam zakrzepicę, ale wyniki badań na zespół antyfosfolipidowy okazały się świetne 🙉🙉

No i teraz do sedna. Ja baaaardzo mało piję. Wiem, że to źle ale mi się po prostu pić nie chce, także generalnie w ciągu całego dnia wypijam dwie kawy i to tyle. Mąż twierdzi, że mogę ronić właśnie przez to że jestem odwodniona. Ale ja się nie czuje odwodniona w ogóle, myślicie że to może mieć jakikolwiek wpływ?
ja nie znam odpowiedzi, ale a propos picia: kawa się liczy jako „antynapój”, bo wypłukuje organizm. Myślę, ze dobrze jakbyś jednak starała się pic wodę nawet jak Ci się nie chce, bo to na wszystko potem wpływa. Mi tez się nie chce pic, ale mam twarda zasadę, ze dzień = butelka wody 1.5l co najmniej.

Najlepszą metodą żeby to sprawdzić będzie jeśli zaczniesz się porządnie nawadniać 🙈 dla mnie to jest podstawa podstaw zdrowego życia. Kup sobie jakiś większy dzbanek, butelkę i po prostu pilnuj żeby cała wypić w ciągu dnia, nieważne czy chce Ci się pić czy nie

Cenne ale dla mnie jest irytująca 😅 nie mogę jej oglądać. A wszędzie wyświetla mi się jej mądrość, że absolutnie nie powinno się przyjmować syntetycznego kwasu foliowego z metylowana, bo syntetyk blokuje aktywny. Dla mnie przekazuje tą wiedzę bardzo agresywnie.
No i jak chcesz się dowiedzieć jak reszta skomponować suplementów to konsultacja u niej 300/350 zł + pakiet badań za ponad 1000 prywatnie.
Zgadzam się z Tobą 😀 jest irytująca i często wałkuje te same tematy, żeby sprzedać swoje produkty i usługi, ale insta rządzi się takimi prawami ;)

reklama
Do góry