KaMaLi
Fanka BB :)
Dzieki, po prostu mam już schizę, że coś tam jest, a ciąża jest no ***** niemożliwadla mnie biało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki, po prostu mam już schizę, że coś tam jest, a ciąża jest no ***** niemożliwadla mnie biało.
Ja coś widzę. Ale w pewnym momencie w tamtym miesiącu siłą woli tak chciałam kreskę widzieć na teście, że ją widziałam. Oczywiście było biało jak śnieg, ale mój mózg widział kreskęMądre głowy i oczy.
Nie chodzi o ciążę. Raczej potrzebne mi to będzie do dalszej diagnostyki. Pinki dwa różne..
Czy tam coś jest?
Bardziej pytam pod kątem diagnostycznym. Wykluczam ciążę.
Mam chujowych aparat, ***** pewnie widać
Ja widzę cień ale to może być równie dobrze moja wyobraźniaMądre głowy i oczy.
Nie chodzi o ciążę. Raczej potrzebne mi to będzie do dalszej diagnostyki. Pinki dwa różne..
Czy tam coś jest?
Pewnie i tak jest, dlatego wolę wpierdzielić i zapytaćJa coś widzę. Ale w pewnym momencie w tamtym miesiącu siłą woli tak chciałam kreskę widzieć na teście, że ją widziałam. Oczywiście było biało jak śnieg, ale mój mózg widział kreskę
Ja jak się mega wpatruję to na drugim coś tam widzę. ale nie wiem czy różowe czy szare…Mądre głowy i oczy.
Czy tam coś jest?
dziękuję Ci serdecznie. To jednak na zakaźne pójdzie więcej niż 150 będę jutro lżejsza znowu o jakieś 6 stówek. Ale drożność na NFZ + nie poszłam już sprawdzić czy pęcherzyk pękł przez 3 miesiące pękał, to obstawiam, że i w tym miesiacu pękł. Także pewnie z 1200 zostało to mogę połowę wydać na badaniaDobra znalazłam na szybko. Do drożności rzeczywiście jedynie MUCHA i biocenoza pochwy+ cytologia. Do IUI już większy pakiet badań.
O ale super i na dodatek godziny popołudniowe idealnie dla mnieJakby co są placówki w których można się za darmo przebadac w kierunku HIV, HCV i kiły Link do: PKD – informacja – Krajowe Centrum ds AIDS
Z daleka widać, powiększone nie widaćMądre głowy i oczy.
Czy tam coś jest?
Nie, to raczej jakaś lipna seriaJa jak się mega wpatruję to na drugim coś tam widzę. ale nie wiem czy różowe czy szare…