reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Masz oczywiście prawo być zmęczona i zrezygnowana tym wszystkim. Ty najlepiej wiesz co czujesz na co jesteś gotowa.
Ja trzymam za Was mocno kciuki. Dlatego piszę, że jeszcze będzie przepięknie. Macie siebie i się wspieracie i to jest tez bardzo ważne.
Jest wporządku 🙂 przetrawiłam wszystko i zamierzam żyć - pisze właśnie CV 🤫

Tak już po..czekam na wyniki. Niestety głupia ja naczytałam się w internetach o głupim zaśniadzie i teraz sram, że te przyrosty jednak za duże bo skąd bliźniaki.... Jak to mój mąż mówi, "zawsze znajdę sobie powód do zmartwień" 🤷

A lekarza mam 12:45.
Trzymamy kciuki za wyniki i lekarza :) Żadnego zaśniadu nie będzie! Ja bym rzeczywiście stawiała na bliźniaki - dwa pęcherzyki miałaś, dodatkowo beta Idzie wysoko w górę i każdy bejbik produkuje swój progesteron więc wychodzi wysoki poziom. Albo to po prostu jeden bejbik siłacz 💪

Tak już po..czekam na wyniki. Niestety głupia ja naczytałam się w internetach o głupim zaśniadzie i teraz sram, że te przyrosty jednak za duże bo skąd bliźniaki.... Jak to mój mąż mówi, "zawsze znajdę sobie powód do zmartwień" 🤷

A lekarza mam 12:45.
Czasami przydałoby się być analfabetą 🙈. Każdy organizm jest inny i nie zawsze wysokie przyrosty oznaczają coś złego 🙂 Może Twój organizm tak bardzo chcę utrzymać tego malucha, że trochę mu się zwarły styki i poszalał z progesteronem 🙈 może naprawdę będą dwa maluszki i produkuje jak szalony, żeby ogarnąć sytuację 🙂. A może zwyczajnie za chwilę zacznie się regulować, poziom trochę spadnie i wszystko będzie a pięknej normie 🙂. Wiem, że cholernie ciężko w to uwierzyć ale piękne zakończenia też istnieją i pamiętaj o tym każdego dnia 🙂 uwierz w siebie, uwierz w tego maluszka/maluszki 🙂. Ja nie zapomnę ile razy wisiałam nad toaletą z mdłościami, płakałam i tylko błagałam malucha "ja wszystko wytrzymam, tylko ze mną zostań" 🙂. Czeka Cię potężna karuzela emocji przez kolejne 9miesiecy 😁 zaznaczam 9!!! No może 8 jak będą dwa maluszki 😂. Ja bardzo w Was wierzę ! Dasz radę 🙂 i maleństwa też!

reklama
Do góry